(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ингольштадт
-
Де це
-
Я сейчас живу в Германии в крупном по немецким меркам городе. Вроде есть транспорт. А без машины фиг.
-
Для цього в кінці спринту на продукт нападає QA із регресами)
-
З особистого досвіду - до місяця часу завжди хватало, щоб зрозуміти, готовий жити в тому місті найближчих півроку чи ні. На рахунок розміру - згідний, проте тут залежить від гром транспорту.
-
ну в каких-то отраслях это будет работать, но мы же тут айтишники, а для айти проще перенести офисы в англоязычную провинцию, чем где-то искать разработчиков/опсов/qa говорящих на французском.
-
ну то вже інше. Я наприклад не хочу) чоловік пручається, але куди він дінеться))
-
Гугл земля - даёт представление, зачем надо машина.
-
*плачу по українські*
-
Не всі мають гроші*
-
не всі хочуть жити в великому місті
-
Это просто удобно. У каждого взрослого по машине. Куда хочешь, туда и едешь. Особенно если есть дети или хочешь покупать продуктов на неделю или поехать за город отдохнуть.
-
Франкомовний світ-це на 90% Африка)
-
Думаю, адаптуються і переорієнтуються, будуть активно завозити людей з "франкомовного світу"
-
Я от никак не пойму куда всем постоянно нужно на машине ездить? Рента в небольшой отдаленности от центра почти гарантирует пешую доступность или 2-4 остановки от 90% всего что может понадобиться (офисы, детские сады, школы, маркеты), и переплата будет примерно то же самое что содержать машину + страховку Что я упускаю?
-
Якщо всі великі фірми втечуть через 96( а це ІТ і банки), а залишуться підприємства кленового сиропу і риби, то так)
-
Це мені нагадує розмови, що от після кіно на укр ніхто туди ходити не буде) Франція вже стала колхозом?
-
В общем да, но наши юниты, апи тесты, флоу тесты, секюрити тесты, всё таки что-то да покрывают😁
-
Зачем надо тесты, если их результаты сводят в Эксель? :)
-
це зрозуміло, але є сподівання що тести все ж щось перевіряють)))
23 Jan 2023, 01:02
136272/644650
less than a minute ago