(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ага, у нас навіть у міській групі пишуть що на мосту стоїть teddy bear
-
О у нас теж усі з waze, він усі камери знає
-
Ми житомірською часто їздили до батьків, і там дуже смішно місцями натикали знаків що камери, а самих камер нема. Коли часто їздиш то знаєш що їх там нема, я зазвичай просто дивлюсь як місцеві їдуть. Там робоча камера рівно на одній ділянці була, на окружній в бік бердичева, то там усі корчі та жигулі чемно ставали у праву полосу та їхали 50 :)
-
Leetcode, hard level - переважно на який рівень питають, senior/staff/etc?
-
В Москве камеры справились с заторами на полосах для автобусов. Потом оказалось, что в половине мест были корпуса, а камеры ротировали. Там знатно пригорало. Но в целом, я тоже за камеры с разумной установкой. А не как на Житомирке - херак белый нп, камера и снова трасса. Один километр населенного пункта и обязан ехать 60. В глевахе так на Одесской.
-
Так, я теж. На тій самій вул.Теліги постійно хтось шкварився, і наскіки я в курсі, там значно знизилась аварійність
-
Порушення рядності я маю на увазі коли поворот з крайнього ряду, а ти щ середнього повертаєш бо не хочеш стоять у черзі
-
Ні, то трохи інше, там у 2020-21 поставили купу камер, але ті фіксували лише швидкість. І казали що буде більш розгорнутий функціонал, і наче у середині-кінці 21 року його дійсно покращили
-
Але в Канаді доволі просто зберігати швидкісний режим, у місті обмеження 30-40 і народ переважно так і їде. Ну може там 35-45. Зато усі будиночки роздивитися можна
-
Норм) я ще чула що в Україні є камери що фіксують порушення рядности та проїзду перехрестя, але це вже після мого відїзду було, то хз правда чи ні