(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Так, я теж. На тій самій вул.Теліги постійно хтось шкварився, і наскіки я в курсі, там значно знизилась аварійність
-
Порушення рядності я маю на увазі коли поворот з крайнього ряду, а ти щ середнього повертаєш бо не хочеш стоять у черзі
-
Ні, то трохи інше, там у 2020-21 поставили купу камер, але ті фіксували лише швидкість. І казали що буде більш розгорнутий функціонал, і наче у середині-кінці 21 року його дійсно покращили
-
Але в Канаді доволі просто зберігати швидкісний режим, у місті обмеження 30-40 і народ переважно так і їде. Ну може там 35-45. Зато усі будиночки роздивитися можна
-
Норм) я ще чула що в Україні є камери що фіксують порушення рядности та проїзду перехрестя, але це вже після мого відїзду було, то хз правда чи ні
-
Зараз вже є, але дуже мало і переважно у шкільних зонах, з того що я читала. Принаймні я ні разу не попадала, а от у Києві після введення камер я вляпалась раза 3 чи 4 за перші два тижні. Добре що у нас там була 50% знижка, якщо платиш одразу
-
Ну, я смотрел кино на 2 ноуте при этом, иногда работал на 2й платформе одновременно 😂
-
Думка 1: Взагалі на мою особисту думку трекер це повна параша, я б не пішла працювати в компанію де трекають «ефірний час», хай в дупу йдуть Думка 2: Звісно, якщо вибору нема, це інша справа Думка 3: але за 500-700 на рік напевно таки пішла б ахаха
-
Прикол, не знала що у германіі нема стріт в‘ю Мені місцева подруга розповідала тут що хотіли зробити мережу камер які автофіксують порушення, але теж здійнявся величезний вой на тему прайвесі, і проект згорнули
-
Многих удаленщиков раньше садили под трекер у нас . В Канаде тоже трекеры? На Upwork вообще почасовка всегда с трекером считается , там каждые 10мин делается скрин экрана и ещё высчитывается активность движений мыши и количество нажатий диаграммами
-
Если работник не подписал агримент на это - это может быть больно для корпорации, если станет видно. Достаточно одного треда на реддите. В Германии вообще слежка запрещена по закону. Поэтому тут собственно говоря и Гугл стритвью нет и дашкамы в серой зоне.