(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Навіть у поляків молодь розмовляє. Хтось добре, хтось середньо, але можна в 99% комунікувати англ з молодими
-
а я про тестовый английский
-
До речі цікаво, чому скандинави так добре знають англійську? Що це за методт викладання в школах і чому у нас не можна зробити так само.
-
дей ту дей
-
Что значит general? Это не описание теста iels/toefl, это описание C1 уровня как такового из CEFR Companion. rm.coe.int/common-european-framework-of-reference-for-languages-learning-teaching/16809ea0d4
-
я сам сдавал тоефл академик когда-то
-
там просто надо зубрить конструкции
-
все эти тесты имеют мало чего общего с дженерал английским
-
дженерал да, если брать именно тестовые по типу айлтс и тоефл, то там есть условия, как и по грамматике, так и по используемому вокабу\идиомам
-
Юзає звичайний словник, АЛЕ його не заткнути
-
youtu.be/vYAiS_Am3aM
-
Не нужно на C1 такого ничего. C1 Can express themselves fluently and spontaneously, almost effortlessly. Has a good command of a broad lexical repertoire allowing gaps to be readily overcome with circumlocutions. There is little obvious searching for expressions or avoidance strategies; only a conceptually difficult subject can hinder a natural, smooth flow of language.
-
На 9 треба бути офігєнним оратором і робити спіч без запинок. Я так не завжди українською можу
-
Как по мне в видео С1=С1. Ничего супер-пупер сложного,просто говорит не медленно)
-
оно очень притянуто за уши
-
просто я учил вокаб на с1, я такой дичи никогда в жизни не слышал и зачастую даже в текстах не видел
-
Не обов'язково, залежить від екзаменатора. Зараз може знайду приклад
-
на с1 по тестам там вообще надо очень редкоиспользуемые синонимы вплетать в разговор
-
хз мне с1 похож на б1, в б2 он хоть использовал более специфичный вокабуляр
-
Ну я помітив шо він будував речення простіше на А1, і вільно на С1. Можливо він почитав як оцінюють англ на мовних тестах.
23 Jan 2023, 01:02
138098/644267
39 minutes ago