(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Та це взашалі рабоча схема в епам) Бо усе круто, окрім ассесментов=переглядів зп) Пройти собес простіше і скоріше, аніж підготуватись до ассесменту
-
еще кстати из забавного у нас был бан на найм девушек на инфра позиции
-
при том я знаю даже случаи когда это был епам - сиклум - епам, т.е. от епама ушли т.к. был больше офер в сиклуме, а потом через год епам опять переманил
-
но там две израильские конторы и овнеры сами договорились
-
у нас была договоренность в мунэктив с плейтикой вроде, о том что нельзя переманивать сотрудников
-
отлично друг у друга переманивают сотрудников
-
так что сказку в коллективные договора я бы не верил
-
Не спорю, в кожної галери ще й своя маржа різна)
-
они плавают и расчитываются просто из своей маржинальности
-
якраз вот цей базовий рейт і проговорений між галерами, по крайній мірі може не по всій Україні, але в галерах які в кластерах то проговорені цифри й позиції
-
вот если не будешь ничего торговать, то такое и дадут
-
на галерах есть условно говоря базовый рейт на позиции, джун получает тыщу(условно), мидл 2-2.5, синьйор 3+
-
та да більша фірма годує більше менеджерів і іншого персоналу не напряму задіяного до розробки
-
ага поняв, ну да часто буває що менше вилки народ проить тут я згідний
-
когда тебе условно называют 2.5к на мидл позицию
-
пропрацювала на найбільшій мабуть галері в Укр майже 4 роки.. Коли вже почала ходити у нас ще до війни як раз по співбесідам - отримала офер на *2,5 взагалі ізі. "Не все так однозначно" )) Чим більга фірма тим меньші зп, але "цікаві проекти, адекватиний менеджмент, плюшки і т.д"
-
Так я й не казав шо є проблеми з зп, а що таке базова ставка? бо я шось не дуже розумію
-
даже больше скажу, часто бывает такое, что люди просят меньше, чем вилка на вакансию
-
никаких проблем с зп нет, как я и говорил - есть базовая ставка, а дальше все зависит от клиента
-
Якби понятно якщо дуже пригорає якісь канторі проекту то бабла в рази дадуть більше, але взагалом є норми й практики
23 Jan 2023, 01:02
138286/635306
about a minute ago