(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
якраз вот цей базовий рейт і проговорений між галерами, по крайній мірі може не по всій Україні, але в галерах які в кластерах то проговорені цифри й позиції
-
вот если не будешь ничего торговать, то такое и дадут
-
на галерах есть условно говоря базовый рейт на позиции, джун получает тыщу(условно), мидл 2-2.5, синьйор 3+
-
та да більша фірма годує більше менеджерів і іншого персоналу не напряму задіяного до розробки
-
ага поняв, ну да часто буває що менше вилки народ проить тут я згідний
-
когда тебе условно называют 2.5к на мидл позицию
-
пропрацювала на найбільшій мабуть галері в Укр майже 4 роки.. Коли вже почала ходити у нас ще до війни як раз по співбесідам - отримала офер на *2,5 взагалі ізі. "Не все так однозначно" )) Чим більга фірма тим меньші зп, але "цікаві проекти, адекватиний менеджмент, плюшки і т.д"
-
Так я й не казав шо є проблеми з зп, а що таке базова ставка? бо я шось не дуже розумію
-
даже больше скажу, часто бывает такое, что люди просят меньше, чем вилка на вакансию
-
никаких проблем с зп нет, как я и говорил - есть базовая ставка, а дальше все зависит от клиента
-
Якби понятно якщо дуже пригорає якісь канторі проекту то бабла в рази дадуть більше, але взагалом є норми й практики
-
я был в епаме, коллеги на прошлой работе из епама и перехродят туда-обратно
-
Епам, Серв, Люксофт мають договра між собою) для того й воно називається ІТ Кластером, там все чітко по позиціях прописано)
-
епам, сиклум, глобал
-
Де нема?)
-
есть базовая ставка, а дальше торг
-
нет там договорняков, все зависит от проекта
-
Коли кантори між собою домовляються про +- однакові зарплати по певних позиціях, щось таке як і в Україні великі галери мають тоже між собою договорняки
-
тю, ну ищем такую, которая без коллективных договоров, рынок огромный
-
В квебеці по закону шось типу 3-5% росте. В інших провінціях нема закону але всеодно росте. якщо новий тайтл то 15-20%. Вигідніше job hopping
23 Jan 2023, 01:02
138295/636680
about 4 hours ago