(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Кто планирует на осень - билеты брали уже?
-
ага, за последние пару дней тоже видел штук 5 ретро машин)
-
З початком теплого сезону у нашому містечку повилізало дуже багато пенсів на ретро тачках. І загалом кабріолетів дуже багато, переважно мінікупери, але я бачила і бентлі і мустанги
-
Одноразова допомога українцям в Канаді по CUAET www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/settlement/get-financial-assistance.html
-
таке... но что есть, спасибо)
-
на прийом
-
комиссия на прием денег? или вы про отправку?
-
у банку традиційно фіговий курс, так я меняла по безналу у KnightBrige, на 40 тис було десь 1200 профіту порівняно з банківськім курсом
-
Бо у цих ваших європах в обмінниках значно вигідніше ніж в банках
-
ще одне питання, чи курси в банках не грабіжницькі, тобто чи треба дивитись курси в обмінниках чи можно просто в банках?
-
Можна одразу в кади, якщо точно їхати є в планах
-
міняй 50/50 🙂 насправді погугли скілько в евро, а потім скільки кадів те саме в баксах
-
В Чехии наверное проще евро, чем баксы. Но в баксы имхо немного лучше. Они смогут лежать в матрасе.
-
Банально маю гроші в чеських кронах, тож хочеться знати чи можна диверсифікуватись в євро та бакси, чи лише обмінятись в бакси
-
Курс около 1.37 к евро. Имхо ок. Больше потеряешь на возне.
-
без грабіжницьких\дискримінаційних курсів стосовно євро?
-
Что есть. В Канаде принимают все.
-
О, валютообмінне питання. Краще везти в канаду бакси чи євро, з метою подальшої їх конвертації в кади?
-
Не робіть перевод на кад, буде дуже фіговий курс обміну. Відкрийте чекинг акаунт у юсд і на нього, а тоді через KnightBrige
-
Наскільки я знаю, 15 баксов комісія канадського банку з будь-якого свіфта
23 Jan 2023, 01:02
138444/635306
about a minute ago