(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Не робіть перевод на кад, буде дуже фіговий курс обміну. Відкрийте чекинг акаунт у юсд і на нього, а тоді через KnightBrige
-
Наскільки я знаю, 15 баксов комісія канадського банку з будь-якого свіфта
-
А какая комиссия была? При переводе на канадский счёт нет комиссии?
-
Доброго дня! Підскажіть будь ласка чи дають на перший час якусь допомогу та житло для родини? Який штат краще? Дякую
-
Открываете дополнительно US счет в вашем банке, я открыл в CIBC, пару тестовых переводов сделал, все ок, но на стороне банка с юсд сняли комиссию.
-
можна відкрити, в самого великий чанк на usd акк
-
Scotia є
-
супер, спасибо!
-
В тд банке видел возможность открыть юсд счёт и карту - по собственному опыту, но ещё не открывал И в чатиках писали, что и в других банках есть такая возможность
-
подскажите еще, а можно закинуть баксы сразу на канадский счет как-то (не переводя usd to cad)? Может можно открыть счет в usd? контекст: деньги на революте в usd, что бы перевести их в cad нужно заплатить комиссию, не хочу ее платить)
-
Та)) такі самі питання були весь останній час що я в фінчаті, просто про свіфт :)
-
Декларування було, таке саме як скрізь(якщо ми кажемо про до війни) 10 тис баксів на вхід чи на вихід - потрібна декларація. А щодо ліміту на суму я хз, не знаю. Свіфтом 200 тис євро на рік
-
пффф, если бы свифт ходил, пусть даже с лимитами, большинства таких обсуждений не было бы в принципе
-
До 10 тис так, а вище - раніше вони питали податкову декларацію, та квитанціі з банка про зняття та обмін валюти не старше 90 днів
-
Ну там раніше щоб з Вкраїноньки вивезти баксовий кеш, треба було люту купу паперів, які неможливо здобути якщо у вас кеш лежав у депозитній ячейці наприклад Може за часів війни змінилось