(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Та он хоч на вікі en.wikipedia.org/wiki/Quiet_Revolution
-
а де почитати про тиху революцію? це коли вибухи були?
-
Я почитала і імхо квебек з розмаху стрибає на ті самі граблі що під час тихої революціі, найяскравішим наслідком якої є економічний розквіт Торонто
-
Я звісно все ще сподіваюсь що його відмінять чи послаблять, але розумом думаю що навряд
-
Ну-ка ну-ка) бо я вже моніторю навколо оттави житло) дуууже не люблю коли мене пресують
-
Якщо комусь цікавий квебек, то трошки більше світла на те, що там хочуть ввести
-
www.linkedin.com/posts/frederick-pinto_i-usually-dont-post-about-politics-but-activity-6935191913163616256-FcPG?utm_source=linkedin_share&utm_medium=ios_app cc Probably
-
на ios є така штука, але це не по трафіку
-
В когось є зручна апка, котра лімітує інтернет на день? В налаштуваннях телефону бачу лише ліміт на місяць
-
Не обов‘язиково
-
Кредіт скор на підставі даних з посвідчення
-
я лишь хочу объяснить - что Дия, это не то приложение, которое надо в канаде, и оно даже не надо в Украине. Совсем. никогда. Пока не будет четкого инструмента "кто несет отвественность за цифрового аватара".
-
нельзя личные данные давать кому либо без спроса, а так же объединять en.wikipedia.org/wiki/Data_Protection_Directive
-
Будь ласка, будьте терплячими до інших і утримайтесь від іронії/зневаги/і тд gist.github.com/sdwvit/417e058576327061d23d8607e1204612#code-of-conduct
-
Ну а можу і стати клієнтом банку тільки завдяки ецп? Чи все ж таки ні? Наприклад якщо маю ПР або громадянство?
-
Якщо немає електрики то і з ручним підписом у сучасному світі мало що зробиш, але я згідний що має бути щось середнє
-
Если очень хочется - цифровая подпись. У меня немецкая голубая карта, хочешь подать документы в органы - подписываешь их кодом на сайте, который тебе скажет приложение, после того, как полнесешь к nfc карту и введешь пин-код. И полетели документы по нужной трубе.
-
Что за манера, дать какому то приложению права на доступ ко всей персональной информации? Кто будет нести ответственность за проблемы? Кто даст право смешивать личные данные в разных реестрах в одно место?
-
Так. Якщо ти вже є клієнтом цього банку то просто декілька кліків на веб-сайті та потім дюжину бумаг поштою пришлють на підпис, і все
-
Никто не будет в цивилизованной стране давать цифровому аватару такие же права и полномочия как живому человеку. Только умалишённые деятели хотят все оцифровать, а потом лапу сосать, когда нет света/интернета или медведь отгрыз руки.
23 Jan 2023, 01:02
140258/641350
10 minutes ago