(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
#todayilearned різниця між visa та mastercard
-
зазвичай, відсутність терміналу , це просто чорний кеш, який так полюбляють бізнесмени з східних країн. більшість з них працює наліво. от і все пояснення (принаймні у Європі). Щодо Швеції, то тут навіть паблік wc у бібліотеках мають paypass доки на дверях ( на відміну від німецьких макдональдс, де на вході в туалет стоїть рускагаваряща женщіна років 60 , і збирає 50 €центів в мисочку.
-
Але у швеції можно місяцями жити без кешу =)
-
та й у німеччені також.
-
ну, до речі, у Канаді може це тому, що, наприклад, торгова точка має якийсь старезний контракт а змінювати не бачить сенсу. Або не знає. А банк також не поспішає, бо оборот на точці малий.
-
Так, отже, висновки, в канаді бувають приколи із MasterCard, але із VISA все як по маслу?
-
багато де намагаються заробляти більше тих копійок на транзакціях и не використовувати нормальні сервісі. Ну тіпа "так я заработаю на 10 центів більше" а ті клієнт піздуй нахуй зі своїми 50 еврами
-
а про виправдовування, це окреме мистецтво) коли всі «етнічні» німці в закладах типу шаурми і барбершопах , пояснюють, що в них там щось не так з терміналом)))
-
мабуть giro.
-
це взагалі масово за кеш онлі. Нажаль.
-
можливо. Але то можливо була випадковість техничниих проблем. Тут "починають" (лол да) впроваджувати каси самообслуговування, так що, там приймати будуть всі карти.
-
Шавуху мені не продали 🤷♂️
-
я бачив тільки два місця, де не приймали інші карти, крім гиро - це у ветеринара, та у барбера. Всі торгові мережі приймають все. У мене виза від Вівіду привїязана до гуглпея - гудить ад бігом. Навіть можна білеті на трамвай купувати через гпей.
-
ну, мабуть , варто було тебе покликати з собою, можливо, ти б довів панянці на касі протилежне)))) (ніхто і не питав , яка в мене картка, до цього не дійшло)
-
не власної, а європейської Маестро. Ща вона назвається girocard
-
неправда
-
цирк - це м‘яко кажучи. на головних залізничних станціях великих міст , у великих мережевих маркетах (rossman) ви не розрахуєтесь карткою…
-
Там визу принимают только дебетовые например. Раньше было принимали только амекс кредитки.
-
А шо в костко? Оплачивал мс от Моно - все ок было, вроде
-
MC есть и тут, и немало
23 Jan 2023, 01:02
140312/644267
38 minutes ago