(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Мне пришло 5 трек айди я все попробовал под своей датой рождения проверить - records not found. И попробовал один tracking id под все даты рождения проверить, тоже records not found
-
А как понять какой Tracking ID к кому именно относится?)
-
Здала біометрію 17.05, перший лист прийшов , другого немає. В кабінет зайти не можу, не приймає пароль або пошту. Через оновлення паролю не приходить на пошту лист. Може і біометрія тому ж не доходить? Очікування жахливе)
-
ніт
-
Привіт! У мене теж питання. Отримали апрув 18 травня, після того поприходили листи про валідацію біометрії і Ворк перміт, і далі тиша. Не ясно відправляти вже паспорт на вклеювання візи, чи ще щось має прийти?
-
Мені приходив ще лист що ready for collection, але в то було в той же день
-
после часа кажись, но можно подождать денек и точно забрать в визовом центре что означает CVO не знаю, в Бухаресте видела забирают много людей лично паспорта
-
Можете идти забирать паспорт
-
Доброго дня. Хто вже вклеїв візу, підкажіть будь ласка, який саме лист має прийти на пошту, та як саме має змінитися статус аплікації? Відправили паспорта на вклейку (давно) Вчора в аплікації статус був оновлений на approved. Сьогодні прийшов лист з текстом The decision envelope for your application, tracking ID No. 20220427XXXXXX has been dispatched from the IRCC Office, to the Canada Visa Application Centre in CVO. Чи означає це, що я можу вже забирати паспорта, чи має прийти ще один лист, щось на кшталт ready for collection? Та що означає CVO? Бо ми відсилали у Бухарест
-
Особенно если учесть что средняя цена по Калгари за май - 1387
-
В Калгари 1300-1400 - это не дешёвое жилье. По поводу отзывов гугла - штука спорная, так как мой апартамент хаус тоже декларировался как мёртвая зона, но тут живёт полно людей. Лучше проверить конечно, если нет возможности то можно запросить виртуальный тур, даже если это обычный лендлорд, а не кондо. Хотя так не обнаружишь дефектов или неучтенных жителей. П.с единственной серьёзной проблемой могут быть постельные клопы, тут советую гуглить адрес с приставкой bed bugs