(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
ну там часто є просто текст блок додатковий для коментаря :)
-
Или кавер леттер вообще не читают)
-
I don't get it :D
-
а тепер врахуй що рекрутери по діагоналі читають)
-
До речі так, більшість пайтон позицій, що я бачу - дата сайнс. Веб взагалі туго
-
Я в кавер леттері зразу вказую, що зараз в ПОльщі, але за місяць після прийняття оферу буду в Канаді зі всіма документами
-
Интересно это какой-то датасатанизм или или есть вебдев?
-
Є позиції де дають ремоут, якщо не бути на місці тут, то не будуть говорити взагалі… Це вже загальновідома штука в цьому чаті
-
Ще ні
-
Ви вже в Канаді ?
-
Мені попадалось буквально вчора здається
-
Нікому не попадались на очі цікаві позиції Python (4-5 years exp) на рімоут? Лінкедін, indeed і хештег в чаті знаю, раптом хтось бачив ще щось цікаве :)
-
Дали мульті візу?
-
By the way, в середу відправив із Праги у Відень через DHL, в четверг в обід документи доставлені, у вівторок віза і паспорті
-
6.05 здали, 11.05 отримали Це при тому, що мені сповіщення від VAC прийшло на пошту, а чоловіку ні. Хіба в кабінеті IRCC оновилася дата погодження візи на 11.05 - так і зрозуміли, що в нього теж все готово.
-
А коли це було?
-
Їздила з Вроцлава у Варшаву, паспорт здали в п'ятницю, а в середу наступного тижня віза вже була вклеєна. Туди-назад за один день взагалі не проблема. З вокзалу до VAC 2 км.
-
Шо по деньгам встало за саму вклейку визы?
-
Я з Вроцлава поштою відправляла - через 3 тижні курєр доставив додому паспорт з візою (кінець квітня)
-
Та да… але я апоінтмент забукав на Варшаву, но шось вот цих 6 тижнів очікування хрен його знає, та й не факт що поїду
23 Jan 2023, 01:02
141495/636231
5 minutes ago