(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Тут не все так однозначно. В наших же школах діти один одного в рази більше булять ніж ті же поляки наших. А пояснення просте, тут дуже швидко на подібні речі реагує поліція, дирекція школита педагоги.
-
Служащих, істерика, матюки й всн такн інше. Якісь дебільні питання типу скільки палива в баку і тому подібне
-
Блін, кожна моя спроба говорити польською зводилась до того, що вони мило улибались(хіхікали) та я просто переходила на укр суржик з польською і ми так розуміли один одного краще 😅 або, якщо молоді поляки, то англ
-
В офісі колега жалівся, що він якось сказав курва, а воно в них щось інше означає в Колумбії. І на нього образилися люди, які як виявилося з Польщі
-
А ещё у меня родственники поляки и наверное со мной они более откровенны)
-
Знакомые жаловались
-
Детей в школе так же булят часто
-
Війна трохи змінила пріоритети і я тішуся що зараз саме в Польщі з їх безмежною підтримкою, а не десь в Німеччині наприклад.
-
Ви особисто з цим стикалися? Тоже чула такі байки, але за всі роки в Польщі було тільки доброзичливе ставлення з боку поляків. А якщо демонструєш їм свої знання англійської або пробуєш порозумітися своєю ламаною польською то градус поваги росте пропорційно:)
-
Да, но так не всегда работает. В случае банковских услуг, медицины или чего угодно другого - ты можешь не знать что что-то можно сделать или потребовать от них.
-
Ладно, пофіг, хай йому всьому грець. Починали з того що Канада це варіант крутий, бо тут значно менше тих, хто стереотипно вважає що українці люди нижчого сорту
-
Яо це як механізм стримування
-
Яо - это днище. Рулит высокоточное оружие и инженеры, которые могут его придумать.
-
Та як раз ракети та арта і рішають, як бачимо) люди у вигляді кількісної переваги на фронті разве што - нажаль, не з нашого боку
-
За таке мене чуть не з'їли в німецьких чатах наші ж та русня бгг
-
Та мелочь может и была, но смысла тоже нету в нем, кроме как загладить территорию.
-
причем я даже не знаю что хуже: отношение "нам все должны" или разнообразнейшие проявления просто феерически дремучего невежества и безграмотности в любых вопросах. иной раз читаешь и думаешь, как этот человек вообще смог дожить до своего возраста с такими представлениями об окружающем мире ...
-
давайте политоту в сторону
-
Це ватна брехня. Ядерна зброя існує на рівні 152мм снаряду навіть, на говорячи про 203 мм, про ракети точка-У, про авіаційні ракети. А ті ракети, що були націлені на америку, й якими керувала москва, фіг із ними.
-
myaccount.luckymobile.ca/esim
23 Jan 2023, 01:02
142034/642582
less than a minute ago