(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Для мене це головний аргумент не дивлячись ні на що
-
Не зовсім зрозумів, але розумію що експрес ентрі ніхто не відміняє
-
Десь так
-
Згідний, в більшості кейсів у ЄС отримати громадянство це 8 років. В Канаді ж 3-4 але після ПР, тоьто в сумі 5-6 років, правильно?
-
Кажу по спеціальності їдь це буде В категорія (а може й А), тожі в будь-якій подаєшся або по федеральній. Якщо С, Д, то атлантика, манітоба (може ще щось)
-
Що спец?) Не зрозумів питангя
-
Ну типу в мене через це вкладати свій час зараз в якусь європейську країну немає бажання. Бо громадянство - довше/важче і ще й не своїм будеш, на відміну від Канади. Європа це збс, але якщо ти просто працюєш і не думаєш залишатись
-
Це якби головний мотиватор який міг би бути для мене у розгляді Канади. Але є мільйон факторів які поки стримують...
-
Це так. Взагалом у США, Канаді, Австралії я думаю що ставлення до всіх хороше так би мовити equal rights
-
Типу? Йдеш по спец і тоді хоч в онтаріо, або по будь-якій роботі взагалі і подаєшся не в онтаріо
-
Достатньо розуміти що до українців порядне ставлення, і хай би з ним, будеш собі й далі українцем
-
Вероятно в будущем они могут пропасть. Что это значит думаю понятно
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/work-canada/permit/temporary/extend.html
-
Згідний своїм у Європі важче стати якщо можливо взагалі, правда є момент, в Канаді своїм тоже не будеш. Це треба розуміти, але в рази легше ніж у Європі
-
Ну для мене в Європі проблема з тим, що ти ніколи не станеш німцем; поляком; французом і тд. А в канаді ти будеш ukrainian canadian і це ок. Ти залишаєшся зі своєю національною ідентичністю, до якої додаєш канадські правила. Але мені подобається Франція, Швейцарія, Італія, я б там пожив, попрацював, але не на пмж, не для громадянства
-
Хмм точна інфа? А для чого тоді ці пре апрували?
-
Хмм, а як продовжити? Ну з перманентом багато разів обговорювали, але для себе я поки що простого шляху не побачив нажаль. Але то треба консультанта міграційного
-
Нв папірці є дата коли закінчується ворк перміт. В мене це 01.04.2025. Думаю такий же і видадуть в аеропорту тільки обміняють на реальний, хто прилетів скажіть доки дали ВП, тобто думаю якщо прилетіти в листопаді чи через рік всеодно ВП буде до 2025 року
-
85к євро в Німеччині в любому кейсв краще ніж 130 канадських в Канаді. Але тут треба вибирати що важливіше в житті. В Німеччині без мови ніяк а подальшому, хотя з того що чув. Ну правда інтегруватись у Німеччині буже важче ніж у Канаді, а як писали вище наркомани і чорні будуть всюди
-
Цю дату ставлять ще до прильоту у попередньому ворк перміту, судячи з усього
23 Jan 2023, 01:02
142227/639799
less than a minute ago