(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну для мене в Європі проблема з тим, що ти ніколи не станеш німцем; поляком; французом і тд. А в канаді ти будеш ukrainian canadian і це ок. Ти залишаєшся зі своєю національною ідентичністю, до якої додаєш канадські правила. Але мені подобається Франція, Швейцарія, Італія, я б там пожив, попрацював, але не на пмж, не для громадянства
-
Хмм точна інфа? А для чого тоді ці пре апрували?
-
Хмм, а як продовжити? Ну з перманентом багато разів обговорювали, але для себе я поки що простого шляху не побачив нажаль. Але то треба консультанта міграційного
-
Нв папірці є дата коли закінчується ворк перміт. В мене це 01.04.2025. Думаю такий же і видадуть в аеропорту тільки обміняють на реальний, хто прилетів скажіть доки дали ВП, тобто думаю якщо прилетіти в листопаді чи через рік всеодно ВП буде до 2025 року
-
85к євро в Німеччині в любому кейсв краще ніж 130 канадських в Канаді. Але тут треба вибирати що важливіше в житті. В Німеччині без мови ніяк а подальшому, хотя з того що чув. Ну правда інтегруватись у Німеччині буже важче ніж у Канаді, а як писали вище наркомани і чорні будуть всюди
-
Цю дату ставлять ще до прильоту у попередньому ворк перміту, судячи з усього
-
Цю фіксовану дату в ворк перміт ставлять по прильоту в Канаду, наскільки я розумію. Тобто якщо довго роздумувати чи їхати, то програму можуть закрити, і залишимось тільки з туристичними візами на руках 🙃
-
знайшла чоловіка старим добрим методом “частіше катайся на вейкборді”)) Хз мені якось не подобається сама ідея тіндеру. Я - це не тільки зовнішність(але це я так кажу тому що на фотках виглядаю зазвичай чудовищно)
-
Я тоже, сам бы не поверил))
-
А чому ні? Там що марсіани а не люди коннектяться?))
-
Знайшов свою дружину в Badoo,(ще в Украіні). знайомі не могли перший час в це повірити
-
Але нічого не заважає отримати перманента за цей час. З роботою і житлом, то буде набагато простіше. + ворк перміт і візу можна продовжити
-
Цілком згідний якщо в Польщі залишається до серйозного документу +- рік то Польща гуд варік. Є ще момент у тому що хз чи вот далі в Канаді щось свфтить якщо приїхати на 2 рік наприклад бо ворк перміти з фіксованою датою все ж таки.
-
Тепер боюсь туди йти :(
-
Да именно так Sorry no И все
-
А чого розвернули, чи вони просто кажуть ні і все
-
Нет Но второй раз пробовать не было настроения
-
Пустили?
-
Ну так, крім живої черги вже на емердженсі або ж ще десь
-
Ну довге якщо не термінова справа, а якщо болить (тобто є фактор страждання), то ніяких черг
23 Jan 2023, 01:02
142241/633920
5 minutes ago