(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
знайшла чоловіка старим добрим методом “частіше катайся на вейкборді”)) Хз мені якось не подобається сама ідея тіндеру. Я - це не тільки зовнішність(але це я так кажу тому що на фотках виглядаю зазвичай чудовищно)
-
Я тоже, сам бы не поверил))
-
А чому ні? Там що марсіани а не люди коннектяться?))
-
Знайшов свою дружину в Badoo,(ще в Украіні). знайомі не могли перший час в це повірити
-
Але нічого не заважає отримати перманента за цей час. З роботою і житлом, то буде набагато простіше. + ворк перміт і візу можна продовжити
-
Цілком згідний якщо в Польщі залишається до серйозного документу +- рік то Польща гуд варік. Є ще момент у тому що хз чи вот далі в Канаді щось свфтить якщо приїхати на 2 рік наприклад бо ворк перміти з фіксованою датою все ж таки.
-
Тепер боюсь туди йти :(
-
Да именно так Sorry no И все
-
А чого розвернули, чи вони просто кажуть ні і все
-
Нет Но второй раз пробовать не было настроения
-
Пустили?
-
Ну так, крім живої черги вже на емердженсі або ж ще десь
-
Ну довге якщо не термінова справа, а якщо болить (тобто є фактор страждання), то ніяких черг
-
В ЄС взагалом медицина дуже потужна, очікування до сімейників мале але до спеціалістів буває довге.
-
Я в очереди в бергхайн послушал истории о том как после отказа просто снова становились в конец и со второго/третьего раза заходили
-
Как-то друзья приехали (года 3 назад, было нас 3), мы обошли 5 клубасов за ночь, в итоге нас провёл по блату местный коллега с работы)
-
Говорят эта проблема решается брутфорсом Потому что там на фейс контроле рендом Но я не пробовал
-
Я слушаю метол, але деяке техно прям пожоще і вживу це топ
-
Ну так я и не спорю, сам слушаю много техно :)
-
та ну, там кайфово) техно сцена була одним з плюсів києва(як порівняння) для мене і цього буде не вистачати в канаді(
23 Jan 2023, 01:02
142248/635886
about a minute ago