(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Утром тоже душно было
-
Та я проехал тот участок уже Там дальше 2х метров ничо видно не было из-за дождя, пару деревьев упало Возле дома просто ливень
-
збирається на дощ)
-
фотки в студію
-
Жесть шторм в ватерлу щас
-
ще може бути схоже на Associates Degree: www.canadavisa.com/levels-of-post-secondary-study-in-canada.html
-
люди беруть в ліз, так. береться на 3 або 5 років зазвичай, з середнім макс. кілометражом в рік 16/20/24 тисячі. по суті, ти платиш певну суму протягом вибраного періоду (щомісячно або кожних два тижні) і в кінці ти можеш або віддати, або обміняти, або викупити машину. зазвичай на ліз дорожчі страхівки, що потрібно також зауважити. ліз банк не дає, ти платиш салону. може звичайно бути питання по кредитному скору, тому можливо запросять завдаток, щоб "сек'юрнутись". я з батьком думав брати нову Сентру в ліз, але нам не сподобалась ідея того, що машина буде не нашою (ну й потім в результаті ти досить велику суму маєш віддати, щоб викупити її). в результаті замовили (вчора) на clutch.ca Мазду 3 GS, 2015 у прекрасному стані і з досить невеликим кілометражем. про фокус я хз, але з Сентрою середнього класу виходило 405 cad/month протягом 39 місяців з ~15к викупу в кінці. а ну й дорожча страхівка :) з Маздою вийшло 16600 cad (разом з податками).
-
это я левую форму заполняю www.canadavisa.com/assess/canada-immigration-assessment-form.htm авось чето ответят
-
Я это же ставил, потому что тоже колледж + неоконченная вышка
-
9 років школи + 4 роки коледжу, як це назвати хз
-
це мабуть в унівєрі, а то коледж
-
в мене 4 роки колледжу після 9 класу (молодший спеціаліст, технік-програміст), це підходить тут під термін “college or non-university”?
-
Подскажите а в Канаде принято брать машину в лиз, да? сколько примерно будет стоить какой нибудь форд фокус в лиз или 4-5 летнюю поюзаную купить? И правильно я понимаю что в лиз сначала ни один банк не даст, даже если зп хорошая?