(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
одно дело, когда не готовишься другое дело, когда хочешь дофига денег и надо готовиться)
-
якщо що,я тоді офер не отримував, задачки не всі рішив, але нічого страшного не побачив
-
ну я не тратив час на підготовку) не знав, що будуть давати задачки звідти)
-
далеко не все готовы тратить время и силы на изучение и подготовку некоторые люди любят тяп-ляп и форс пуш в мастер и в прод) а эти ваши алгоритмы - для слабаков
-
рібят, а чого всі так про літкод пишуть, ніби це щось дуже страшне? Мені пару раз давали задачки звідти, правда Easy, дещо рішив, дещо затупив, ніби нічого критичного. Чи це просто мені повезло, що дали Easy, а не Hard?
-
Розкрийте інтригу
-
Нє ну я розумію, я кажу середньостатистично що видає гласдор.. кажу ж можу помилятись… просто надіятись людині змісту немає якщо ймовірність того що такої зарплати не буде або ж що буде і ця ймовірність 5-10%… ну якби яка логіка?… Просто якщо є така реальність - ну то ок, і це тоді дуже добре, але з того що я собі розумів і ресьорчив то воно якось інакше… конкретно девопси я згідний на 100 процент що може бути 175+, але по деву….. а тим більше по QA…. фіг його знає...
-
Ахаха