(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Відносно інших краще і на ітишника дивляться всі як на щасливчиків, з якоюсь навіть надією та трохи білою заздрістю, от в них все вийшло мож і інші налузі почнуть зростати.
-
два роки життя у Львові, навчили казати "страхівка"
-
А чому ви дувуєтесь про жаднісь іт😆. У нас в Україні до війни рейти на 5000к $на руки чистими було ок.. а ще я знаю девопсів особисто, що на 3ех и 4ех роботах умудрялись робити и рвати по 20к в місяць +плюшки від копаній. При тому витрати в Україні нижче чим де інде і не має прогресивного оподаткуванняі ні хто не дивиться особливо про конкуренцію і тд..а ще приходили пропозиції, де тобі платять бонус за найм і Не ти шукав роботу, а тебе виманювали постійно пушили пропозиціями... Тому така і різниця до розуміння що є тепле, а що холодне, коли ринок кандидата )
-
мені порадили взяти довідку в страховій в Україні, що 10 років не було аварій. тоді можна страхівку зрізати вдвічі.
-
може кому буде цікаво
-
www.youtube.com/watch?v=iMycCMnxVlg
-
По їді мабуть максимум на двох це 600-800 дол, з того що чув і знаю, машина ну за 1к я думаю що це буде вже x5 так то машинка 300-500 дол буде в місяць, але з страховкою по першому часу буде напевно сама страховка 300-500 дол, тому мабуть тачка це таки ближче до 1000., квартира з комуналкою якщо 1 бедрум думаю 2000 дол 2200… 2 бедрума ближче до 3 в Торонто з того що ресьорчив… Щодо 200К сіньйору…. малоймовірна реальність…. податки при цих 200 К тоже будуть космосом це вже не буде 27 відсотків а буде ближче напевно до 40.. хоча й можу помилятись треба калькулятори дивитись