(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
"У кого нет возможности платить - будут пиратить в любом случае" - а нічого, що зараз немає спеціалізованого софта у єдиному варіанті. Альтернатив тонна. І є дешевші версії, не за всі гроші світу. У чому проблема? Немає коштів - не отримаєте топовий софт, є привід рости.
-
Когда лимит кредитки дополнительно хранишь на сейвингс аккаунте
-
"Вряд ли это была ваша разработка", не працював з графічними редакторами, але й працював у компанії софт якої коштував $$$. (@sdwvit Діма С. колись дізнався скільки підписка коштувала, трохи офігіли)
-
Ну пиратство это вечная тема У кого нет возможности платить - будут пиратить в любом случае У кого есть возможность платить - будут платить за удобство или какие-то другие плюшки Тот же спотифай как пример, платят - ибо удобно Делаешь нормальный сервис - радуешься, что те кто могут себе его позволить - платят)
-
пробував, щось не вийшло. Де можна знайти контент ABC і CBS
-
нічого цікавого. Більше часу шукав, щоб щось подивитися ніж дивився.
-
А і ще, крякнута версія софта може містити баги, які були пофікшені в релізній версії, або в арпдейтах. Як ви тоді зрозумієте, що софт вам не підійшов? Може він був не фінальний і глючний?
-
Колись я вот думав що офіс від майкрософта дорого… а по роботі треба було… зявилась опція сабскрипшена платиш в рік 60 дол ще й отримуєш вандрайв на рік разом з тим на терабайт… очевидна перевага, ну й відмінний сапорт 24 години на добу, і 1 раз на протязі двох років я таки скористався сапортом майкрософта по сабскрипшену був довольний як слон)
-
Ну програмки може й так, але зараз більшість виробників або тріалку робить або є сабскрипшен не за всі гроші світу, раніше коли там фотошоп коштував космічного бабла то я розумію треба було піратити, а зараз якщо ж в адоба є така опція клауду чи там кріейтів сют воно коштує відносно не дорого
-
Ну ось представте, ми той софт клепали півроку, два, три. А хтось обійшов і вкрав нашу розробку?
-
Я не проти платити за той контент який мені подобається. У мене платний Ютуб фемелі. Підключав Нетфлікс, подивився пару фільмів місяць чи два і відключив, на амазоні нічого не сподобалося. Більше там нічого не має. На решті теж нічого цікавого. Мені подобаються Канадські серіали, але не знаю на якому ресурсі їх можна дивитися легально.
-
Піратство, як розробник софта, аж кольнуло. Є тріал версії...