(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
12$ нетфлікс, 8$ Мегого, 5$ Youtube Music, PS Plus...
-
ну фактично там не бесплатно, там якась реклама крутиться. Мені не подобається підбірка нетфлікса. А Кандаський контент на зовні не доступний інакшим способом. Приїду підключу собі місцеве телебачення
-
У сучасному світі, не оплачувати чужу працю - піратство.
-
это не бесплатные, а пиратские)
-
так то ж за гроші. Я про безплатні кажу. І там є ті, яких не має на нетфліксі. Я колись підключав собі Нетфлікс, там якийсь шлак.
-
до речі, якщо хочете підтягнути англійську на серіалах, то тут є навіть канадські і деякі з субтитрами swatchseries.stream/
-
прикольные законы)
-
Ну так отключи раздачу
-
так оно ж пока качаешь раздается 😂
-
якщо просто дивитися, то то інше. А якщо то розповсюджувати, за це можуть і по шапкі дати і інет заблочити. В Польщі ті самі закони. Теж торенти не можна, але не можна роздавати. Можна скачати і дивитися. Я так роблю. А одній дівчині прилетіло. Бо скачала і продовжувала роздавати, замість стопнути.
-
Нет конечно но вряд-ли это отслеживают в Канаде
-
а якщо кінопаб дивитись, це легально?)
-
И в описаном вами кейсе ВПН уже излишне)
-
Насколько интенсивно надо качать ? Если переодически то трансмишн на компе знакомого в Польше )
-
Проще взять VPS где-то в Швеции ( где можно держать торент)
-
Касательно торрентов, вариант с виртуалкой в Украине чисто под торрент с последующей перегонкой с виртуалки по впн+фтп в Канаду работает? Чот я такое придумал, звучит бредово, но я не спец. Отследить такое смогут?
-
Писать в кризис форму secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Crisis