(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Привіт, є питання по ремоут роботі в Канаді. Як проходить працевлаштування? Чи це норм варіант для тих хто тільки приїхав в Канаду? Якщо я, наприклад, планую подаватися на імміграційну програму в Квебеці, чи не буде проблем з тим, що компанія зареєстрована не в Квебеці? Дякую за будь яку інфу.
-
ти просто виглядаєш солідно
-
ну я там щодо бмо напевно сама винна, там була якась мега еліт кредитка, як я зараз розумію, мені її колега напарив і сказав - подавайся, крута картка, інфа сотка)
-
Та всі у відосах і чатах казали що фіг тобі як ньюкамеру зроблять кредитну карту, та тд. А тут сходу таке
-
це тіки я лошара бо мені з канадською роботою спершу відмовили у БМО, а потім дали у RBC на 3000) Чоловіку без роботи дали теж на 5к у скошіі
-
Омг, дякую)
-
З початку самого, чи вже після якогось часу? Бо усі кажуть що дуууже важко отримати кредитку
-
Ребят, вопрос. Это я везучий, или что-то поменялось? Мне как нью камеру с удалённой работой(не канадской) открыли карту с кредитным лимитом в 5к. Это мне повезло? А то выше все писали что открывают секур депозит или кредитку на 500 баксов обычно
-
Выглядит как скам ...