(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
ну я так розумію що ті готовий працювати на двох, їм терміново треба бабла, на моргадж чи там ще на щось. Тобто це мають бути легальні гроші, а отже з них доведеться платити податок. Хіба що той офшор це фоп на маму 🙂
-
Я так розумію ще що друга робота значно підвищуює податковий брекет, і ти працюєш умовно вдвічи більше, а бабла вдвічи більше не стає, кпд доволі низький. Я вже мовчу про третю)))
-
я знаю одного парня(с) який після року в канаді таки кинув другу роботу тому що тут слоу лайф, після роботи чи у вихідні народ живе, а не йде на другу роботу. Ну і воно якось потроху переходить і на тебе, така собі лагідна канадизація
-
от доречі це взагалі ніяк не вписується у канадіан лайфстайл, ці декілька робіт
-
Надо ее менять срочно)
-
в принципе, если те же ощущения от единственной работы, то можно пробовать еще одну, я думаю)
-
Можно но тогда начинаешь болеть тревога и жизнь овном становится. Зачем так жить ?)
-
Я вже кілька років працюю з 6 ранку до 10-11 ( мітинг) далі звичайно вільний звик міняти роботу не хочу 😢
-
Paid vacation (10 working days) слишком много, как по мне )
-
Реально, для цього є day off, коли за*бався від роьоти чи просто поганий настрій.
-
Це не популярно бо сюди це ще не прийшло і концепт 4х денного робочого тижня в світі експериментальний :) Тут ви частіше зустрінете трудоголізм ніж чіловий work-life balance.