(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я наоборот постоянно слышу что слишком много про айти
-
Дякую, запит валідний)
-
Как можно увидеть плюсы если не сравнить?
-
Так давайте про айтішку більше
-
Так ты задавай вопрос, а тебя направят куда надо
-
Я перепрошую, тут всі ІТ, я просто читаю вже очі болять, але про щоть tesh чи IT проблеми/пропозиції чи способи іміграції якісь можливості чи поради не бачу... :(
-
Працюємо на цим
-
Ну эта проблема есть у всех и ее надо решать, так же как и вопрос жилья\работы. У меня ребенку столько же и по началу была такая ситуация, надо работать над этим каждый день
-
Поки не має змоги на це. З часом можливо вийде
-
Співчуваю, мамі треба релакс. Може няню?
-
Та просто воно все одно йде і на "бомжей", чим менше соціальна орієнтованість держави, тим більше отаких елементів presented
-
Прогресивна шкала податків....
-
Я в Канаде, плачу 40% в год, верить не заставляю
-
короче, начинает напрягать висеть на телефоне постоянно 30 мин говорить с оператором и диктоввать свои данные, что бы подключиться к интернету то же самое можно бы и онлайн сделать и быстрее
-
Скажу і я свою думку на таку тему:) не знаю чи є у Вас діти. А от у мене син 3 роки. І скажу чесно, у цій всій ситуації веде він себе весь цей час жахливо. Просто жахливо. Він істерить на будь яку тему. Він не хоче нічого, крім тільки як псіхувати і вимагати свого. І знаєте що? В Україні він так себе не вів. В нього були друзі. Був садочок . На крайній випадок були родичі, на яких можна було його залишити. І батьки могли відпочити. А приїхавши в Канаду перший час цього всього не має. І всю цю істерику в більшій мірі приймає мама, не тато. І в більшості випадків мами не залізні і також починають кипіти. Бо подруг тут також не має. Так, це про адаптацію. Але про адаптацію дитини. І їм набагато складніше ніж дорослим, скажу я вам. Мій син так істирить останнім часом, що моя дружина уходить в себе. Тому я би якось по-іншому дивився на таких мам. Особливо коли дитина виглядає на 2 роки, 3 роки. Це той вік, коли ви не можете домовлятись з ними, як з дорослими.
-
Я видел другой порядок налогов, что-то около 30%, если речь о Канаде
-
Мне не может быть без разницы когда я плачу 40% налогов, кек
-
Це в декількох культурах таке, не тільки в українців. Араби деякі так само сваряться на дітей. Але треба мінятися це точно)
-
Честно говоря, мне должно быть все равно на бомжей в парках. Если так жаба давит, что на твои налоги кому-то помогают\кто-то намахивает государство - велком ту Эмираты
-
Надо научится не сравнивать, а видеть больше плюсов. Если есть дети подумать где им будет лучше
23 Jan 2023, 01:02
143576/642651
about an hour ago