(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Так речь о канадцах)
-
Ви українець, для вас є :)
-
Соц житла нет для иностранцев
-
Не у всьому єс вище податки явно, залежить від країни та вашого віку, та чи студент ви і ще від багато чого + ціни тут дууууже нижчі, особливо на житло+ є соц житло, виплати нормальні і тд
-
В ЕС ниже ЗП и выше налоги за счёт какого момента получается приемущество?
-
Так знайомий і поїхав, у внз безкоштовно вчиться і підробляє по спец, знімає хату, живе собі спокійно не на мінімалку
-
Ну залежить від освіти, якщо знає німецьку, то знайде в офісі, тут дійсно з цим простіше, головне мова. Його перевагою буде саме диплом та вільна англ, але без німецької нікуди. Коли в німців буде лише місцевий диплом і посередня англ
-
я вкурсі, але за часту це робота за кеш у Канаді, в Європі робота за кеш я думаю що не луже легальною буде
-
Та не так называют работу "за еду"
-
Та й взагалі в розвинутій Європі за сурвайвал можна нормально присісти в тюрму)
-
Так вот и я про это )
-
Мені здається що у Швеції сурвайвал джоб це нереально)
-
Вопрос, если опираться на выбор программ для ВС сложно с ПР, но мужу предложили работу именно там, в будущем с возможностью открытия фирмы. Куда бы выбрали ехать в ВС где надо ждать и может пройдет больше 3 года для получения ПР или другую провинцию по проще но раньше можно это сделать. У меня remote work, весь удар на мужа)
-
То есть в Торонто он официант а в Берлине уже хорошая работа? Можно пример ?
-
В європі вони знайдуть норм роботу з канадським дипломом та знанням місцевої мови + освіта безкоштовна, якщо треба. Я бачила в німеччині і з сша люди, і з англії - дуже ок влаштувались
-
Что именно удобнее в Европе survival jobs?)
-
Ааа, тю Та в європу їдуть, тут зручніше набагато, але це ті хто знає щось окрім англ в основному, як я помічала
-
Ну студенти без боргів це ще дуже повезло я б так сказав
-
Я про "уезжать из Канады"
-
Ну як раз є куди, в провінціях поменше в них шансів куди більше і там недобір людей. Але це як в Україні, якщо не в Київ, то куди ж ще
23 Jan 2023, 01:02
143745/637418
41 minutes ago