(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Если есть деньги рядом США если нет то ждём в очереди
-
Хіхі) та да, в Україні проблема в іншому - у більшості нема бабок на медицину взагалі
-
Все вірно якраз тому й робили реформи в нас, щоб хоть якось змінити систему, але корумпованих лікарів не просто змінити, коли ти получаєш взятками за операції за день свою зарплату то зарплата в 1-2 тис доларів їх не гріє
-
Была медстраховка + приватная клиника В некоторых случаях в тот же день попадал к врачу и на процедуры В Канаде, даже если есть деньги такой возможности нету
-
Многие ошибочно считают что один врач сам по себе что-то решает но медицина это система и если не работает система один толковый специалист не решает. Простой пример хирургам нужна команда и оборудование
-
В знайомих батько попав в лікарню з серцем, заспівали лікарі 20 тис доларів кешом) інакше сказали що неможуть взятись за роботу, і роби що хочеш)
-
мож, Днепровский
-
А район? Може то в мене такий густонаселений
-
до "звичайного сімейника"
-
Держ лікарня?
-
Киев до войны, на след./через день я на приёме, хз
-
Узи записываюсь через час уже делают.
-
Ну це я про київ і до війни
-
Якщо безкоштовно робити узд або кт(хз чи є таке зараз не за гроші), то черга на місяці
-
ніякої, але за МРТ, КТ в Україні приватно віддаш дофіга бабла, в ЄС в Канаді якщо дочекаєшся то підеш фрішно)). УЗД думаю що на протязі тижня двох в Україні зроблять і по держ страховці
-
Это все неважно если нет возможности лечения
-
Я записываюсь на след. день иду. Видимо зависит от региона?
-
Я скажу так до ИТ работал в медицине и круг общения остался на сегодня. Если кратко в Украине нет медицины
-
Та в Україні і до звичайного сімейника черга в 2 тижні, треба моніторити, щоб хтось відмінив запис в додатку (але це зручніше, ніж в європі, наприклад), бо лікарів ніфіга не вистачає в держ
-
На мрт, узи, КТ какая очередь?)
23 Jan 2023, 01:02
143877/643218
7 minutes ago