(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Можливо від провінції до провінції цей термін може корегуватись в меншу сторону, я цікавився у контексті Манітоби
-
вже обговорювали: якщо плануєте лишатись, то з першого дня. якщо ви на менше ніж півроку просто заїхали, то там вже треба дивитись.
-
Бажано с перших днів, аде примусово якщо я вірно розумію те що знаходив раніше, то через 6 місяців проживання ви автоматично стаєте податковим резидентом Канади і повинні тут сплачувати податки.
-
Доречі, а які підводні камні, якщо працювати по нашому ФОПу в Канаді, крім того, що PR не світить? Скільки місяців можна легально сплачувати лише податок в Україні?
-
Та ну нафіг)
-
Раніше в Украіні не ставили дату дії по, в Манітобі в мене з цим були проблеми
-
Але ж це не показник
-
Так
-
У Вас дата терміну діі українських прав є ?(на пластику)
-
Вообще огонь. Справку можно получить уже в Канаде👍
-
цікаво, що на торонтівському сайті такого оголошення нема. А на основному є: canada.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/vitrebuvannya-dokumentiv-z-ukrayini-u-t-ch-dovidki-pro-vidsutnist-sudimostej-ta-dovidki-pro-vodijske-posvidchennya
-
toronto.mfa.gov.ua/konsulskipitannya/5467-dovidky/5466-dovidka-pro-dosvid-keruvannya-transportnimi-zasobami
-
а якщо ви про конвертацію на канадський досвід - то на сайті консульства україни в канаді є інструкція
-
в Мрео, або вище вже кидали сайт на якому можна спробувати отримати, або в дії, але я не знаю точно як
-
О стаж вождения
-
яку саме?
-
Где можно взять справку?
-
Мені в довідці про стаж порахували стаж водіння весь той термін доки на мені було зареестроване авто.
-
Можна ще тут спитати t.me/drive_in_canada чат по авто
-
Вопрос по автомобильным правам в провинции Манитоба, может быть кто-то сталкивался, я читал, что там можно украинские поменять на Канадские без сдачи экзаменов и прочего, если кто-то с этим сталкивался или уже получил так права, напишите мне пожалуйста. Какие документы мне нужно принести туда для прав? Нужно ли приносить документ, подтверждающий стаж вождения, если да, то какой для этого документ нужен? Нужно ли подтверждать как-то свое проживание в Манитобе? Я сейчас живу в отеле, может там справку какую-то взять. Нашел хорошую работу, но нужны Канадские права, хотя бы G2
23 Jan 2023, 01:02
143989/642821
3 minutes ago