(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Вопрос по автомобильным правам в провинции Манитоба, может быть кто-то сталкивался, я читал, что там можно украинские поменять на Канадские без сдачи экзаменов и прочего, если кто-то с этим сталкивался или уже получил так права, напишите мне пожалуйста. Какие документы мне нужно принести туда для прав? Нужно ли приносить документ, подтверждающий стаж вождения, если да, то какой для этого документ нужен? Нужно ли подтверждать как-то свое проживание в Манитобе? Я сейчас живу в отеле, может там справку какую-то взять. Нашел хорошую работу, но нужны Канадские права, хотя бы G2
-
Тут было уже
-
Дякую!
-
Эта справка не про стаж а "о подтверждение прав" называется про стаж не знают они такой справки
-
Дякую!!
-
їздили фізично у консульство і там замовляли (в нас тут недалеко), ~40 CAD коштувало наприкінці 2020. я не знаю, але можливо довідка онлайн з ГСЦ МВС + переклад теж працює
-
Вибач, а довідку online замовляв в ГСЦ МВС? чи ішов в консульство на 2275 Lake Shore Blvd W #301, Etobicoke, ON M8V 3Y3 замовляв і перекладав там?
-
Дякую!
-
відредагував мессадж вище
-
ад довідку з ГСЦ МВС про стаж потребували?
-
в мене не забирали українське посвідчення, просто подивились дату видачі і все. те ж саме у дружини для підтвердження 1 року на G2 окрім прав нічого не потрібно щоб одразу на G здавати - брав у консульстві тут довідку але я першу спробу на G завалив (не раджу здавати у Toronto Metro East на G бо там 1 чи 2 екзаменатори і один з них єбобо), тому потім здавав на G2 і через декілька тижнів на G
-
о, вопрос по мобилке по приезду я взял припейд карту - есть ли смысл переходить на обычную? или пофиг - можно оставаться на припейд?
-
Дякую друже!
-
привіт народ! таке питання можливо вже звучало - отримання водійського посвідчення в торонто без віддавання старого, так як у мене там багато категорій. на сайті сервіс онтаріо пише що потрібно показати не менше 2 роки водійського стажу. Сказано що потрібно перекласти і завірити переклад і це буде підтвердженням. В Україні підтвердженням водійського стажу було 1. володіння авто або 2.робота пов'язана з перевезенням. Друзі хто з цим мав справу?