(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
відредагував мессадж вище
-
ад довідку з ГСЦ МВС про стаж потребували?
-
в мене не забирали українське посвідчення, просто подивились дату видачі і все. те ж саме у дружини для підтвердження 1 року на G2 окрім прав нічого не потрібно щоб одразу на G здавати - брав у консульстві тут довідку але я першу спробу на G завалив (не раджу здавати у Toronto Metro East на G бо там 1 чи 2 екзаменатори і один з них єбобо), тому потім здавав на G2 і через декілька тижнів на G
-
о, вопрос по мобилке по приезду я взял припейд карту - есть ли смысл переходить на обычную? или пофиг - можно оставаться на припейд?
-
Дякую друже!
-
привіт народ! таке питання можливо вже звучало - отримання водійського посвідчення в торонто без віддавання старого, так як у мене там багато категорій. на сайті сервіс онтаріо пише що потрібно показати не менше 2 роки водійського стажу. Сказано що потрібно перекласти і завірити переклад і це буде підтвердженням. В Україні підтвердженням водійського стажу було 1. володіння авто або 2.робота пов'язана з перевезенням. Друзі хто з цим мав справу?
-
Если очень хороший английский и есть реально знания ( сдать экзамены) то все же вполне реально
-
Не так все плохо, там на фоне ковида что-то упрощали
-
все очень сложно и долго на сайте какнады есть пару блогов (и тут давным давно обсуждали)
-
по моєму досвіду, треба прийти на кілька уроків френчу для початківців і просто почати пробувати зрозуміти контекст розмов співробітників на роботі. на кухні, на робочому місці, при поході на обід. Через деякий час почнете розуміти, а ще через деякий почнете самі фрази казати. Cest ca, c’es parti, aujourd'hui. і тд