(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
там есть США, но нет Канады
-
Гугл войс не работает из Польши, не знаю как другие страны. Давали ссылку на какое то приложение в Канаде. Через поиск можно найти в группе.
-
как сделать канадский номер?
-
Со мной большинство рекрутеров прекращает общение, когда узнают что нету канадского номера
-
В бс, Онтарио, Альберта есть для ит Я не особо интересовался этим, но первые 2 - 100%, нужно смотреть требования
-
Смотрите пнп программы, манитоба и Альберта что-то упрощенное предлагает)
-
Для мене досить суттєвий стопер це непонятність в тому а що робити після 3 років в Канаді, якби да є канадіан експіріенс клас після 1 року роботи, але чи наберу я достатню кількість балів з ним поки що ще під питанням, тобто процес подальшої легалізації всеодно дуже важкий.
-
Ну тут якраз така штука виходить що допустім в Канаді отримати паспорт легше, але це вже тільки коли є ПР ( а я вот не дуже впевнений що ПР може отримати кожен, програм багато, але з того що я продивлявся у мому кейсі, то ПР не так то й легко отримати, там треба здати IELTS чуть не на всі топові бали та багато є нюансів в мому кейсі). І так якщо за цих 3 роки вийде отримати ПР, то тоді так паспорт канади швидше ніж любий паспорт ЄС, бо паспорт ЄС це 8 років у більшості країн в канаді 3 роки після ПР якщо не помиляюсь?, якщо у вашому випадку до Карти резидента ЄС вже не далеко то це також дуже важкий вибір, в мому ж випадку до паспорта Польщі вже не далеко, а це вже ну як не крути дуже й дуже вагомий документ з точки зору свободи переміщення, та проживання та роботи у ЄС…
-
Я рекомендую составить список важных вещей и список стран, которые рассматриваете для переезда По каждому пункту ставить от 0 до 10 субъективную оценку И таким образом решить что дальше делать, в одно время мне помогло понять, что важнее и куда лучше двигаться
-
Напевно трохи не по темі, але взагалом чи порівнювали ви варіанти легальної роботи в ЄС та Канаді? Тобто в плані відчуття такого як quality of life? Наприклад зрівняти можемо Німеччину, або ж можливо краще Нідерланди та Канаду, де все ж таки буде краще жити? з Німецькими, Нідерландськими умовно 3000 євро та Канадськими 5000 дол враховуючи рент, витрати на все решту. Я думаю що з данного чату більшість все ж таки задумується про іміграцію з точки зору ефективності життя якщо не в перший рік два то все ж таки в подальшій перспективі… Можливо є вже хтось у чаті що віджив або ж жив якийсь час в ЄС та тепер в Канаді, як виглядає життя після переїзду в Канаду на фоні ЄС, які мінуси, які плюси?… Просто з того що я собі рахую, але можливо поправте мене, то все ж таки як не крути для ІТ штати є топом (Кремнієва долина, або ж можливо Техас), навіть при їхніх космічних цінах на рент, по середньому бабла після всіх витрат залишається в рази більше ніж в Канаді чи ЄС, або ж я щось не так калькулюю. Тому й якраз питання, чи є наприклад сенс з ЄС муватись в Канаду?….
-
Вполне рабочий вариант
-
Залкжить від того кули зібралися. Midwife collective приймають пологи та ведуть вагітність без будь якої страховки. Плюс там де дають страхування здоров’я (я про провінції) воно працює с першого дня
-
Працювати вдвох єдиний варіант
-
Платить деньги и в Канаду и в Европу?