(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну тут якраз така штука виходить що допустім в Канаді отримати паспорт легше, але це вже тільки коли є ПР ( а я вот не дуже впевнений що ПР може отримати кожен, програм багато, але з того що я продивлявся у мому кейсі, то ПР не так то й легко отримати, там треба здати IELTS чуть не на всі топові бали та багато є нюансів в мому кейсі). І так якщо за цих 3 роки вийде отримати ПР, то тоді так паспорт канади швидше ніж любий паспорт ЄС, бо паспорт ЄС це 8 років у більшості країн в канаді 3 роки після ПР якщо не помиляюсь?, якщо у вашому випадку до Карти резидента ЄС вже не далеко то це також дуже важкий вибір, в мому ж випадку до паспорта Польщі вже не далеко, а це вже ну як не крути дуже й дуже вагомий документ з точки зору свободи переміщення, та проживання та роботи у ЄС…
-
Я рекомендую составить список важных вещей и список стран, которые рассматриваете для переезда По каждому пункту ставить от 0 до 10 субъективную оценку И таким образом решить что дальше делать, в одно время мне помогло понять, что важнее и куда лучше двигаться
-
Напевно трохи не по темі, але взагалом чи порівнювали ви варіанти легальної роботи в ЄС та Канаді? Тобто в плані відчуття такого як quality of life? Наприклад зрівняти можемо Німеччину, або ж можливо краще Нідерланди та Канаду, де все ж таки буде краще жити? з Німецькими, Нідерландськими умовно 3000 євро та Канадськими 5000 дол враховуючи рент, витрати на все решту. Я думаю що з данного чату більшість все ж таки задумується про іміграцію з точки зору ефективності життя якщо не в перший рік два то все ж таки в подальшій перспективі… Можливо є вже хтось у чаті що віджив або ж жив якийсь час в ЄС та тепер в Канаді, як виглядає життя після переїзду в Канаду на фоні ЄС, які мінуси, які плюси?… Просто з того що я собі рахую, але можливо поправте мене, то все ж таки як не крути для ІТ штати є топом (Кремнієва долина, або ж можливо Техас), навіть при їхніх космічних цінах на рент, по середньому бабла після всіх витрат залишається в рази більше ніж в Канаді чи ЄС, або ж я щось не так калькулюю. Тому й якраз питання, чи є наприклад сенс з ЄС муватись в Канаду?….
-
Вполне рабочий вариант
-
Залкжить від того кули зібралися. Midwife collective приймають пологи та ведуть вагітність без будь якої страховки. Плюс там де дають страхування здоров’я (я про провінції) воно працює с першого дня
-
Працювати вдвох єдиний варіант
-
Платить деньги и в Канаду и в Европу?
-
Можно и без вп работать на канаду, мне так и предлагали когда прошёл интервью и ждал вп, по укр фопу, например Но опыт не будет считаться канадским В теории можно приехать, получить вп, син и банк и уже работать так удалённо, но я хз всех нюансов
-
Буде цікаво якщо потім прийде лист що було 30 днів на друк візи😅
-
Да, у меня аналогично, тогда у меня идей нету, кроме того, что они перегружены. Согласно статистике было подано уже более 200 000 заявок, а обработано только 100к+-
-
Типу країна де зараз знаходимось? Україну
-
может от этого зависит?
-
какую страну указывали в анкете?
-
а про апрув просто на пошту прийшло
-
там взагалі немає повідомлень про це. Останнє про валідність біометрії
-
Такаж фігня. Будем телефонувати у посольство.
-
так, про неї я знаю, просто таки хочеться нормальну візу мати про всяк випадок і думав там немає дедлайну на подачу
-
это у меня в личном кабинете в разделе Messages или как то так