(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А які проблеми з кредитом? Особливо якщо рейт менший за інфляцію. Накопичування зазвичай іде до registered accounts, які забивають по дефолту, після того залишки майже повністю витрачають. І це цілком логічно
-
Как вариант, можете поделиться вводными данными тут и или в какнаде и вам помогут и без адвоката)
-
1. Щоб подивитись які ще варіанти іміграції можливі 2. Дякую, запитаю в свого чи робить таке
-
Вони зазвичай до «все включають зе перерахування на накопичення», які в тому проблеми?
-
1) нащо потрібен адвокат? Там багато спеціалізацій? 2) мені допоміг, заповнив форму для oinp foreign worker stream
-
Paytrie
-
Я думаю, це всі розуміють прекрасно. Коли я жив в квебеці, мені через пів року вже діти на вулиці питали «хулі ти ще французьку не знаєш». Саме це підштовхнуло до думки, а чи хочу я в квебеці лишатися. Чи може переїхати до торонто і не теребонькати собі мізки. Вчити мову, як мені здається працює логіка, хочеться тоді коли впевнений, що будеш тут. Або якщо для роботи треба. Та і то баланс
-
В Украине деньги нужны и нужно их много, потому что за эти деньги ты себе обеспечиваешь, то что по идее должно обеспечивать государство на налоги (безопасность, хорошие дороги, медицину, образование, комфортный транспорт и и т.д.)
-
Я польську так вивчив😅