(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Привіт, підкажіть, будь ласка: 1) чи може хтось порекомендувати імміграційного адвоката в Онтаріо? 2) Чи є хтось, кому в Онтаріо роботодавець допоміг в отриманні ПР? Якщо так, яким чином він це зробив? Що за програма була? Зарання вдячний за відповіді
-
Такий ппц. Спочатку через перекладач домовились по лічильнику. Приїхали, даю йому чітко по цифрі на табло. Він починає верещати. Розумію що хоче ще 2 евро. Не даю, він починає матюкатися, я також по англійські. Крику на весь квартал. Людей купа прибігло, стоять жруть попкорн. Ну ми поверещали і я собі пішов. А виявилось там міст платний був. І він хотів 2 евро. Такий шкандаль. Ніколи не юзайте таксі в Португалії те що стоїть з шашечками. Юзайте Убер
-
Вони нишпорки, тусуються найбільше зранку та ввечері. Залиштесь на одному місці (лавці в парку біля будинків наприклад) на 10-30 хвилин і є велика імовірність ви їх зустрінете
-
Живу в деревеньке, под Лиссабоном (costa da caprica). Нормально тут говорят по английски. Вы в каком месте имели проблемы с английским?
-
Я взяв собі хату в Альбуфейрі (пляжний південь Португалії) на 2 тижні, щоб ще раз подумати чи варто кидати Португалію заради Канади. Там кажуть більше інгліша бо розраховано на туристів. Бо під Ліссабоном вже пару раз стикнувся з тим що англійську не знають взагалі. Ні слова. Я намагався купити каву з молоком. Кофі зрозуміли, мілк - треба було Гугл транслей
-
Я ще за 3 тижні не бачив
-
У Торонто єнотів багато, чудернацькі створіння. Люблять ласувати всім, що лежить не на тому місці 🦝
-
Посмотрим что ты скажешь, когда они ровно в 6 утра будут крякать у тебя под окном и будить) Каждый день)
-
Ну нормально ведь общались