(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я это к тому написал, что лучше либо удаленку искать, либо смотреть на другие провинции, если нет желания учить французский, либо сразу подаваться во что-то глобальное, по типу сап (только не юбики, они сразу сказали что французский нужен) Плюс на тех собесе сначала все бонжур/хай, а потом переходили на англ . Так что хз, но вроде все остались довольны скилами . Мб высокую зп запросил, тоже как вариант
-
Я не думаю, что стоит продолжать эту тему.
-
-
По скилам я ок, одна компания предложила через офис в другом городе устроиться, уже связался с хр. И собесили меня тоже на англ, так что хз если честно
-
Либо просто вежливый отказ, если по скилам не прошёл. А вообще странно, что во французской провинции говорят на французском, очень странно)
-
Я думав то жарт з тим, що приймуть біль 96, але схоже що так( (Або це щось схоже з цим законом)
-
Бо прем'єр Квебеку зовсім заїхав з катушок і просуває закон, який буде щемити всіх англофлофонів. Всі компанії, які мають 25 працівників будуть зобов'язані вести все французькою і навіть спілкування в офісі. Воно ще не прийнято, але всі шанси має. Схоже, що компанії почали страхуватися.
-
Ну я повірив чувакам з лінкеда та іншим у різних групах, тому це більше мій факап, але попередив хоча б, бо ціна на житло тут приваблива, та це велике місто, але це не альтернатива Ванкуверу чи Торонто, якщо ви швидко хочете знайти роботу
-
Але можливо якщо подаватися до якогось гугла чи іншого великого провайдера, то англ ок буде
-
Та ні, я питав купу людей з приводу ІТшки в Монреалі, усі казали що англійська ок, як і хр спочатку, але - ми вирішили брати кандидата з французькою