(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Їх не цікавить як то було оформлено, їх цікавить що робили
-
Можна детальніше про онлайн варіанти? (Це онлайн колледжі?) Варіант який розглядав - продовжити дистанційне навчання у Львівському вузі та працювати на фрілансі на ту саму компанію (там 4рьох річна программа акцій, не хотілось би змінювати хоча б ще пів року), дружина тим часом отримала б 1 рік досвіду на будь якій роботі що дало би PR. (Це взагалі можливо?)
-
Они вклеивали находясь уже в Канаде?
-
рідмі бахнути гіст, що в закріплених повідомленнях, а гх вікі або пейджис для всіляких питань і тд
-
Gh pages
-
гарна ідея
-
можно, но нет гарантии, что вклеят многоразовую. парочка случаев были. однако пока что многие говорят, что им вклеивали многоразовую до конца действия паспорта
-
Возможно кто-то сталкивался с этим: Канада начала выдавать визу на одноразовый въезд (foil less visa). Есть ли возможность на основании этой одноразовой визы вклеить обычную визу с многоразовым въездом по приезду в Канаду (находясь внутри Канады)?
-
а фриланс я вот так записал
-
буду спамить вопросами :((( а фриланс как указать? прописывать компании по одной? или просто селф емплойд?
-
ага) спасибо
-
Нажаль вони не безкоштовні, а прибутку з парт тайм роботи на мене з дівчиною (дружиною) може не вистачити. Хочу дізнатися ставлення до наявності/походження диплома у Канадський роботодавців. Як я розумію для pr достатньо отримати 1 рік місцевого досвіду. Також цікавить можливість працювати як фрілансер у Канаді (податки в першу чергу).
-
классификация там действительно наркоманская, сразу не разберешься))
-
ну я вот так заполнял