(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Поэтому я себе в Канаде заведу мэйн куна. Тот не только убить енота может, но ещё и сьесть, если забыть покормить на ночь. )))
-
В Канаде вообще живая природа в полный рост, если куда-то поехал и есть предупреждение про медведя - читай внимательно, оно не просто так. Ну и так крупная живность в некоторых районах не брезгует в бассейн залезть или сожрать что-то что забыли (даже если это в машине забыли)
-
мені нагадало це як у Таїланді у парку Люмпіні в Бангкоку немає собак, тому що там живуть здоровенні варани. Розказували що варан повільний, але може шарахнути хвостом, і поки собака без тями, її їдять. Може байка звісно
-
Занадто холодно взимку, без підтримки з боку людини -20 вже капець йому буде
-
Могут. Енот крупнее и умнее, но это больше редкость. Вот койоты, рыси и пумы - могут и делают
-
Типа Турции
-
Читал что канадские еноты могут убивать котов
-
і ще доречі цікавий факт - у нас тут взагалі нема котів. Я за рік бачила одного тільки що у сусідів живе, це ну дуже незвично було його бачити (Вітя, це не офтоп а про Канаду!)
-
Я прекрасно тебе розумію. Білки милі та гарні створіння, не набридає їх фотографувати. Сорі за оффтопік
-
я чула що можуть вкусити, побоювалась щоб діти не постраждали. Там з цими єнотами була страшенно смішна історія, був хітвейв і чоловік вночі прокинувся від фиркання. Там було три єноти, два сиділи в дитячому басейні, а один на гойдалці(така гойдалка що як скамійка, велика) ми ще поржали що у нас “єноти-прожигателі жизні”
-
Ще може їжу з рук поцупити
-
пошукала фотку) я там реально офігела, сиділа каву пила, раптом хтось трогає моє волосяя