(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Вообще такому менеджеру грош цена, если он боится сертифицированный сотрудников
-
У нас у вівторок прогнозують
-
Уяви собі, що хтось приїхав, підписав рент на рік, привіз з собою якісь заощадження і т.д. І за місяць-два зрозумів, що в сусідній провінції йому би більше залишалося після витрат, ПР би отримав за рік і ще і ціни на житло такі, шо можна взяти першу нерухомість в кредит зразу після того, як за рік отримає ПР. Але він попав в таку провінцію, де ні ПР скоро не світить, ні нічого не відкладе, а ще і заощадження проїсть, бо повівся на гарну картинку, або на тему, шо всі туди їдуть. І просто змінити нічо не можна. Треба чекати кінця ренти(майже рік).
-
розслабтесь, підступів немає краще гляньте приклади якихось mock interview, бо те як людина формує і наповнює свою відповідь - це дві різні речі. наповнюйте краще чесно, своїми професіональними і можливо особистими планами (це щодо питання яке піднімалось).
-
Но в таком случае потом могут быть проблемы, нашел жилье, работу, адаптировался и тут понимаешь что, с пр сложно и надо перезжать, и опять время ... Кроме того первой едет жена и неизвестно на какое время. Важно чтобы было недорого жить, найти работу ( не ИТ) , в то же время меня интересует работа в ИТ
-
Моя компанія - Deloitte - теж оголосила, що намагатиметься працевлаштувати новоприбулих українців. Специфіка у нас бухоблік, податки, аналітика, високі технології, цифровий дизайн, кіберризики, але є і купа посад з обслуговування цієї величезної махини – у нас своє поштове відділення, IT Depot, тощо. Офіси у всіх провінціях та модель роботи майже завжди гнучка (офіс та робота з дому). Якщо вам цікаво - надсилайте резюме на [email protected] Відразу скажу - резюме має бути без фотографій та будь-якої особистої інформації, в Північній Америці це не прийнято (заміжня, діти та інше). All Available Locations: Toronto; Brossard; Burlington; Calgary; Edmonton; Fredericton; Halifax; Kanata; Kitchener; Langley; Laval; Moncton; Montreal; Ottawa; Quebec City; Regina; Saint John; Saskatoon; Sherbrooke; St. John's; Vancouver; Vaughan; Victoria; Windsor; Winnipeg Opportunities for you exist in all of our service areas including: Audit & Assurance, Consulting, Risk Advisory, Financial Advisory, Tax & Legal, and our Enabling Areas (internal client services). #вакансія Это не я и не мои знакомые/друзья. Жена скинула, где то в фб нашла.
-
Ну может для остальных да, в конкретно моём случае вообще не стоит вопроса о том моё или нет. Если считать с подготовкой к переезду оформлением документов и прочим я иммигрант последние лет 7. И конечным пунктом в этом путешествии является Канада. Это осознанный абсолютно выбор, я ещё 15 лет назад сидел и считал балы по ЕЕ нужно мне второе высшее или нет. Но как то все равно не хватало балов. И cuaet вроде даёт прекрасную возможнлсть, но я так и так собирался ехать в 23 году по рабочей визе и оставаться. Холод я приветствую, а вот в Турции жить бы не смог. Ценами меня не удивить. Ментальность/мышление разве что другое в Канаде.