(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
В фейсбуку знайшла таке "Шукаєте допомогу з перельотом до Канади? «Miles4Migrants» у партнерстві з урядом Канади, «Air Canada» та «Фондом Шапіро» створели туристичний фонд «Ukraine2Canada». Фонд надасть українцям безкоштовні рейси, щоб вони могли дістатися до безпечних домівок по всій Канаді, щоб почати відновлювати своє життя. Перейдіть за цим посиланням miles4migrants.org/ukraine2canada/, щоб отримати додаткову інформацію та подати заявку на фінансування, коли воно стане доступним. "
-
при желании
-
не, можно и статус беженца получить
-
В Канаде статус беженца не дают, это просто рабочая виза
-
В канаду можна
-
Доброго дня скажіть а можна подати на візу в Канаду якщо ти вже отримав статус за 24 парграфом в Німеччині і чи можна подати на візу з Німеччини?
-
нужно выбрать резидентсво Канада - тогда откроется правильная форма, а не это (для тех кто в Канаде уже)
-
Ну так, я тому і кажу що якщо йти по провінс номіні то сенсу виїжджати нема. А от по сес є
-
Ага, федеральний етап. Воно і є пейпер бейзд
-
Это обробка 37 месяцев? Прям жесть. Это как пейпер бейзд подача в онатрио раньше. Я же прошел по ОИНП и отказался когда узнал сколько она занимает.
-
Або «як нарвешся»)
-
🤔🤔 можливо в умовах війни інакше
-
Ну он у Романа більше року ще було, вище писав
-
Скоро = 3 місяці
-
Ну це звісно наче натякає що краще не йти через квебек по можливості, навіть якщо потім збираєшься повернутися. 1.5м версус 37 це вражає :)
-
Ну прошлый год, да :)
-
Ого, оце швидкість. Це вже у пандемію ж було, так?
-
Зрозумів, дякую
-
Ага, только я ещё год назад прошел. Пока выборка по СЕС закрыта. Меня выбрали через месяц, ещё через полтора пришла ПР карта
-
Привіт) чи є тут люди, які подавались на PR через Canadian Experience Class в Онтаріо? Цікаво скільки часу зайняло
23 Jan 2023, 01:02
147827/633642
2 minutes ago