(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
23року, так?
-
Слухай а там є цікава ремарочка в тій інструкціі: «якщо ваш вп експайрінг скоро» У тебе до коли він був? Просто цікаво, наприклад у мене до наступного літа - це скоро чи не скоро з їх погляду
-
Даблчек, ви користуєтеся отою інструкцією? www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit.html#canada Якщо так, то чи пройшли пункти How to start your application Once you sign in to your account, you need to go to the Start your application section on the account welcome page click Apply to come to Canada on the next page, scroll down to the I do not have a personal reference code section click on the Visitor visa, study and/or work permit button on the next page, select Work
-
Я не знаю применимо ли это к вашей ситуации, но всё же
-
тогда сорян
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit.html#canada Step 3: Get your document checklist - вот от этого пункта читай, там написано, что заполнять нужно мб поможет и даст ответы на вопросы
-
Наприклад від Манітоби буде 10к номінантів бо там для всіх простіше, а від Альберти 1к
-
#PR Цікаво який алгоритм відбору претендентів на PR серед номінантів від провінцій. PNP дає + 600 до скору. Далі кандидати від всіх провінцій йдуть в загальній пул чи відбір в рамках пулу провінції? І чи є квоти на кількість PR в кожну окрему провінцію?
-
В манитобу ?