(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Точно НЕ outside Canada, а інша опція... Не памятаю
-
тогда сорян
-
я это читаю сейчас, там немного не совпадает
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit.html#canada Step 3: Get your document checklist - вот от этого пункта читай, там написано, что заполнять нужно мб поможет и даст ответы на вопросы
-
там в заявке по итогу выбор - foreign worker или open work permit (outside canada). Что нужно выбирать?
-
Наскільки знаю, провінції мають квоти на номінації. Тому більше дозволеного не номінують. І новини вічно в стилі: така то провінція вибрала стільки то кандидатів по таких то стрімах.
-
Наприклад від Манітоби буде 10к номінантів бо там для всіх простіше, а від Альберти 1к
-
#PR Цікаво який алгоритм відбору претендентів на PR серед номінантів від провінцій. PNP дає + 600 до скору. Далі кандидати від всіх провінцій йдуть в загальній пул чи відбір в рамках пулу провінції? І чи є квоти на кількість PR в кожну окрему провінцію?
-
Ні, в Халіфакс.
-
В манитобу ?
-
Ну все вірно тоді, зараз переподам заявку
-
Є новий портал, де можна зааплаятися на CUAET. То не воно. Є старий портал, де подаються на продовження wp.
-
Я подавалася по іншій лінці, яку скинули в Канада IT, а я не перевірила 🤡(на візу cuaet)
-
Що таке старий портал?
-
Угу, воно. І ви подавалися як work permit extension from inside Canada? Чи таки по CUAET?
-
Ні, там є чітка інструкція. Ті, хто на ворк перміті, подаються на інший ворк перміт То інша заявка, на іншому (старому) порталі. Я подавався зі своїм closed wp - мені дали open WP на 3 роки. Моїм друзям теж дали. На візу ще не подавався.
-
в чате были кейсы, как продлевали
-
так і апгрейднутись до овп не вийде поки є статус
-
Получается нужно подаваться на extend your status as a worker?
-
Тоже
23 Jan 2023, 01:02
147861/644267
38 minutes ago