(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
там ще є варіант через якусь організацію
-
Ukrainian citizens arriving in Manitoba under the Canada-Ukraine Authorization for Emergency Travel will be able to submit an EOI when they have established an eligible connection to Manitoba. An established connection may be through employment and/or family connections in Manitoba.
-
Все ще є
-
Найменше виходило до ковіду за 3.5, якщо приїхав вже с пр
-
не знаю як зараз, але раніше (2014-2015) були варіанти отримати extention для WP, якщо вже в на федеральному етапі
-
Термін вп зараховують з коефіціентом 0.5, не більше півроку сумарно. Тобто навіть якщо ви три роки на вп, вам зарахують тільки півроку до стажу «у громадянство»
-
маю на увазі, що якщо говорити про MPNP, то General stream завжди більше часу займав ніж Strategic initiative/Work
-
Федеральный стоит с локдауна
-
залежить який стрім.
-
так
-
Ну я не нашел там больше вакансий а жизнь там дороже и дольше стаж до пр
-
однак є як мінімум один реальний кейс коли людина отримала номінацію від Манітоби через російську культурну общину у Вінніпезі і переїхала в іншу провінцію. Все що сталось в результаті - тій общині обмежили к-сть листів підтримки, які вона могла видавати кандидатам
-
Это нарушает конституцию
-
Нет ограничения места жительства
-
Я спрашивал сертифицированного иммиграционного консультанта
-
Нет не зависит
-
Все переезжают сразу же
-
знаю дуже багато людей, котрі після отримання ПР переїжджали у інші провінції і потім без проблем отримували громадянство