(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
это что бы не потерять пр, при его наличии уже а дальше там требование около 3х лет в статусе пр, что бы получить паспорт
-
Дело в том что даже в старые времена иммиграционная виза в Канаду это ровно год с момента прохождения медосмотра. Скажем медосмотр проходил в январе, визу получил в июле, соответственно виза до января. Это означает что въехать надо было до января, оформить sin и пр, а потом можно было вернуться назад на год-два и доделать что там не успел. Так было и такая система и сейчас. Поэтому во всех визах срок будет менее года.
-
Я все программы не смотрел но в основном проще и быстрее через работу в той провинции что живёшь сделать пр
-
Так, звісно
-
Там можуть просити і проживання і роботу наприклад(обидва пункти)
-
О круто, ви таки нарешті визначилися? Вітаю :) Це та нова програма яка дає право на роботу теж?(я не в темі що там, краєм вуха чула)
-
Для СЕС точно валідно, для провінційної треба читати вимоги програми, я не в курсі що там хочуть
-
а ще такий цікавий момент - наприклад поточний роботодавець має офіс в Торонто. В такому випадку, якщо працювати на офіс в Торонто з, скажімо, іншої провінції? Це ж мав би рахуватись як валідних термін роботи для подачі на провінційну програму?
-
Ну може якісь там непопулярні і є, нунавут там чи північні территоріі
-
сімс що таких провінцій нема)
-
Ну як сказати. Він не підходить в тому плані що у вас не буде балів за канадський досвід. Проте, якщо наприклад є провінція, яка для провінс номіні вимагає тільки проживання в провінціі, а не емплоймент, то ви цілком можете туди подаватися. Також можна подаватися просто на fsw, але там бал високий і хз чи стане нижче
-
Варіант з self-employed, наскільки розумію не підходить для подачі на жодну з іміграційних програм?
-
На ворк перміті не можна рееструвати компанію. Ви можете працювати як селф емплоєд, платити податки, але це не потребує реестраціі. А саме компанію свою на вп не можна
-
Если у вас в визе не будет указано once в типе визы. Тогда выедете и не заедите. А сейчас выдают именно такие.
-
По идее да, но год действия вп пройдёт Условно выдали на 3 года, после возвращения он будет действовать еще 2 года Это к тому что вп не замораживается
-
Ну да)