(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
можно ремоут
-
Фуххх..
-
Немає такої вимоги
-
Реально не ремоут? Потрібно в офіс кожен день ходити? ☹
-
Можна
-
всім дякую за допомогу)
-
ці прокладки певно просто комісію збривають так як і Український аутсорс(
-
знаю, що зазвичай контракторів через фірми прокладки наймають. Може так і на Штати вийде. Головне, шоб ви були емплої і фірма-прокладка в Канаді, якщо хочете, щоб потім зарахувалося, як канадський досвід
-
ні, я просто цікавлюся чи шукати тільки в Канаді чи можна і USA ваканції розлядати - наразі через Україну працюю і взагалі в Торонто за місяць півтора тільки буду))
-
Ні, там чіткі правила. Бути в Канаді, фірма канадська, не рімоут,... можливо ще якісь вимоги, краще пошукайте вимоги до Canadian Experience отут www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/eligibility/canadian-experience-class.html
-
В ідеалі планую) Тобто те що платиш податки в Канаді за досвід не зарахується...ясно дякую
-
Виходить, навіть канадського досвіду тоді не буде. Ви плануєте отримувати ПР? Бо інакше ж додому тре буде вертатися...
-
Громадянство України і є Ворк перміт, живеш у Торонто - працюєш наприклад на компанію із Нью Йорка
-
Привіт) певно питання вже задавли) Не підкажете чи можна працювати на Американську компанію з Канади віддалено маючи ворк перміт в Канаді. Наприклад: працюєш на Американську компанію, тобі скидають гроші на канадький банк і звідти вже вираховуються податки
-
А в Канаде у всех dryer, сушилка-автомат
-
опять же просто осушитель в кондиционере или специально ставят в шкаф с химией
-
я на тайване год прожил, по началу вывешивал стирку на улицу, спустя пару дней стирка была мокрее чем до того как вывесил
-
Ну там писали, что одежду в шкафу стараются не вешать близко из-за этого, вот настолько прям.
-
НЗ прикольно но люди с НЗ едут или работают на Австралию. НЗ беднее
-
Осушитель воздуха решает проблему
23 Jan 2023, 01:02
148226/637244
8 minutes ago