(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
С суммой в юсд?
-
А кто знает, в банк и арендодателю можно показать американский оффер?
-
Є, через express entry fsw stream. Тільки він майже не працює з початку ковід, обіцяли відновити цього року.
-
#вакансія leader identity management / provider, information security Друзі, нагадую, у нас в Okta / Auth0 багато відкритих вакансій. Я щойно розмовляв з рекрутерами, вони готові давати приорітет українцям, яких я зареферю. www.okta.com/company/careers/ Подаватися можна на усі вакансії в вашому часовому поясі. Вся робота є віддаленою, та у нас є офіс в Торонто в дт. auth0.com/careers/positions
-
Хз, у меня дальнобойщик с женой недавно летели в Канаду - делали. Там дело не в профессии, а в продолжительности пребывания. Если больше 90 дней в Канаде будешь - нужно делать. Точно уже не помню, могу ошибаться.
-
Так, я це також бачив. Тому цікаво чи комусь з ІТ казав за тест саме офіцер в аеропорті
-
Наскільки відомо, там є перелік спеціальностей, котрі потребують цього, і вони були в формі CUAET винесені.
-
Добре, дякую
-
Там вроде в некоторых провинциях бесплатно/дешевле, но я не знаю. А постам в фб я мало верю. Я сказал максимальную сумму за человека.
-
На Canada.ca есть. У вас 90 дней на сдачу, по сути там ренген и ещё какая то хрень. Готовьте до 500дол. Тут нет такого понятия как забыл, не знал, или не написали.
-
Якраз в перміті про це нічого не має
-
Привіт. Є хтось, хто вже прилетів в Канаду по програмі CUAET (emergency програма для українців через війну), і кого просили робити медичний тест для підтвердження ворк перміту? Бо мене імміграційний офіцер не просив це робити і не давав на це інструкції. Цікаво чи є ще люди зі схожим кейсом