(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Так, я це також бачив. Тому цікаво чи комусь з ІТ казав за тест саме офіцер в аеропорті
-
Наскільки відомо, там є перелік спеціальностей, котрі потребують цього, і вони були в формі CUAET винесені.
-
Добре, дякую
-
Там вроде в некоторых провинциях бесплатно/дешевле, но я не знаю. А постам в фб я мало верю. Я сказал максимальную сумму за человека.
-
На Canada.ca есть. У вас 90 дней на сдачу, по сути там ренген и ещё какая то хрень. Готовьте до 500дол. Тут нет такого понятия как забыл, не знал, или не написали.
-
Якраз в перміті про це нічого не має
-
Привіт. Є хтось, хто вже прилетів в Канаду по програмі CUAET (emergency програма для українців через війну), і кого просили робити медичний тест для підтвердження ворк перміту? Бо мене імміграційний офіцер не просив це робити і не давав на це інструкції. Цікаво чи є ще люди зі схожим кейсом
-
У них первая заповедь никогда не говорить сразу что предлагают иначе зашквар
-
Это видения мира маркетологами
-
Мне так нравятся эти заглавные странички у компаний. Пара непонятных дашбордов с D3 и общих фраз с целями и миссией компании. Что это такое и зачем нихрена не понятно. Что это, внебрачный ребёнок fiverr+upwork? Или обычная HRM с амбициями Microsoft?