(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ось воно. На ДОУ виклали деякий час тому.
-
#вакансія dou.ua/calendar/43408/
-
Випадково не DynamoDB?
-
Блін, я тут зараз взяв в руки калькулятор www.cic.gc.ca/english/immigrate/skilled/crs-tool.asp і порахував свої бали. Короче, вийшло 530 :). Але там високий бал за мову. Короче, або я щось не розумію, або бали набираються доволі просто.
-
Мне работодатель сказал, через год готов заниматься
-
Plug'n'Play!
-
> треба думати за ПР влітку відкриють FSW = foreign skilled worker. Meaning, усі хто набирає 470 (чи який там трешхолд) балів по ЕЕ - отримує запрошення думаю, разом з FSW відкриють СЕС = canadian experience class, meaning FSW + нижчий поріг + 50-100 балів за досвід роботи в Канаді всі хто набирають бали на CEC стрімі, можуть також грати в FSW стрім, де вище прохідний, але у вас буде ж бонус за досвід роботи в Канаді
-
Можно удаленно работать чтобы работать в одной провинции но быть дома. Чисто не ездить в офис, для меня это круто.
-
Є, не мало. Але враховуйте, що багато хто їде по cuaet. Відповідно треба думати за ПР, інакше після трьох років в Канаді прийдеться шукати роботодавця, який зробить visa sponsorship, або їхати додому. Жити в одній провінції, а працювати в іншій - це просто перекрити собі ще один спосіб отримання ПР(провінційні програми). Крім тих провінційних програм є ще канадська програма, де треба рік досвіду, але зараз вона заморожена. І які прохідні бали будуть, коли її розморозять - ніхто не знає
-
ну почему бобры?))
-
Это только предположение, не было возможности проверить. Но слышал что в Канаде сложно BA/Product устроится, а если с нуля - почти нереально. Хотя если у вас английский С1 и много лет опыта попробовать можно. Но опять же без знания канадского рынка врядли возьмут. Не думали пойти на что то смежное в проджект или аналитику?