(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
зараз вже не скажу, за останні пару тижнів дуже багато чого перечитав по регіонам канади :)
-
типу низькі налоги, багато ІТ вакансій та відносно непоганий клімат
-
Де прочитали? 🤨😏
-
а хто що може сказати стосовно Калгері, я прочитав шо це мало не найкраще місто для релокейта IT
-
Це для наповнення зазвичай, майже все без мебелі здають
-
А куди поділись tmobile, verizon, vodafone, o2? Що за нікому невідомі оператори 🤔
-
я тоже телус взял офицер в сервис канада сказал нивкоем случае не брать ни белл ни роджерс в крайнем случае смотреть на файдо, кудо, вирджин
-
Типу кожних 2 роки дають новий телефон, якось так
-
Бачу у телус є прикольна bring it back програма як у штатах 🤔
-
Хтось робив колись гарний аналіз. Якщо коротко: дивіться на ціну і на покриття в вашому регіоні. При всіх рівних умовах telus > rodgers > bell через customer support і кількість outage
-
Чи є між ними принципова різниця? Чи все залежить від акції на яку потрапиш?))
-
Bell rodgers telus
-
я купував в телус телефон, вийшло так само як з епл стор, плюс з якогось там року телефони заборонено прив‘язувати до одного оператора
-
ага, вот теперь вроде понятно) тогда да, ожидаю, что будет работать и получать больше тех 14к, тогда 0, спасибо)
-
так, до податку
-
Цікаве питання, канадці теж вказують ціни в магазинах та інтернеті без податку, чи..?
-
наприклад, якщо спауз не працює, то ви можете написати максимальну суму з першого пункту якщо спауз працює дуже мало, і їх заробіток менше максимума з 1 пункту, то пишете різницю якщо попередній пункт + спауз має інвалідність (чи інше обмеження), то пункт 1 + $2350 і пишете різницю
-
але не більше ніж 11 чи 13 тис
-
там в 1 пункті написана сума ліміт, типу 11 чи 13 тисяч, вам в 7 пункт треба написати різницю між 11 чи 13 тисяч і те скільки спауз заробили, тобто скільки ви віддали своїм спауз грошей
-
це не про їх заробіток
23 Jan 2023, 01:02
149081/635716
less than a minute ago