(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Спасибо
-
Так можете и тут написать может ещё кому надо будет
-
Ну у меня есть прописка по одному адресу можно взять две справки о месте проживания каждого, туплю на шаге "как подать" у меня это не один документ, а два получается и не знаю как выглядит перевод фото + тестовый файл с переводом? Или надо заказывать перевод справок с апостилем и отправить фото ...
-
Если не будешь прославлять русню или ещё что неадекватное делать, то маловероятно, что забанят А что за чат?
-
Я (не для Канады) делала договор об аренде квартиры, где мы оба указаны. Причем договор делала сама: нашла пример договора аренды, вписала туда данные нашей хозяйки, наши данные (обоих), и поставила число что договор как бы от января 2021. Хозяйку я предупредила, она была не против (я там сама и расписалась за нее 😁)
-
Решил ещё раз переспросить никто не сталкивался с подтверждением common law partner? на горячей линии повторяют одно и тоже "подтвердите совместное проживание например оплата коммунальных услуг" но что конкретно подавать и в каком виде ответить не могут
-
All good. Ні, не погодинна.
-
Можно даже налоговыми декларациями отделаться
-
Соррі, але не стримався, щоб не перепитати, чи в юриста часом не погодинна ставка була? :) П.С. То - що поставитися серйозно треба - то правда. Канада дає чіткий список вимог до референс леттер і їх варто виконати. Але і накручувати себе теж не треба. Бачив референси однієї людини, яка отримала ПР, то вони навіть не всі пункти містили, що вимагає Канада. Але ніяких питань до них не було, ПР отримали. Тому, головне, щоб вони не визивали підозр і щоб вразі чого люди могли підтвердити, що та, ви там працювали.
-
Мій юрист, що вів справу подачі на PR чіплялися до кожного слова, до відсутності того чи іншого вказаного у reference letter і доводилося довго і нудно переробляти їх, мучачи колишніх роботодавців раз за разом. У моєму випадку на віддалене (робив я це звідси) отримання підтвердження 4 чи 5 попередніх робіт у доковідні та довоєнні часи мені знадобилося біля місяця-півтора (фінальні версії листів подобалися юрист прийняв). Тому я ¯\_(ツ)_/¯, можливо це в мене такий випадок, але я б до підтвердження стажу роботи поставився серйозно, адже за нього не хочеться втратити бали.
-
Я просила для ворк перміту підтвердження просто у своїх менеджерів, дехто навіть там вже не працював або компаніі не існувало. Виписки з фоп не прикладувала, просто письмо з переліком обов’язків, вказанням зп та підписом і контактами прямого менеджера. Не перевіряли, нікому не писали