(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Якщо наприклад це кілька квартир, то мається на увазі загальна вартість всіх квартир чи ціна за 1 не має перевищувати 100k CAD?
-
А хто і як визначає її вартість?
-
Підкажіть, будь-ласка, якщо маю нерухомість в Україні, то як її правильно декларувати при в'їзді в Канаду (на випадок її продажу в майбутньому)? Дізналась про необхідність декларувати з цього відео - www.youtube.com/watch?v=VdynGqb_tlI
-
Оскільки народ зазвичай погано читає закріпи, я буду час від часу спамити лінком на гугло-табличку з ЛінкедІн контактами. Вписуйте лінку на свій профіль да додавайтесь один до одного. Ну і хто вже в Канаді, або майже в Канаді - ставте відповідний регіон. docs.google.com/spreadsheets/d/1Gg8bcZMF4gJHi3e4LpWEJMfGsiJTmCp6vXJQk-sYRsI/edit
-
В мене друг був в Польщі. Казав що в теорії треба 5 років для ПМЖ, але через черги то мінімум 6. В Канаді по тому ж Ньюфаундленду ви можете податися зразу і за рік - два будете мати ПМЖ. І все, далі теж можна зупинитися, багато хто так робить. Або подаватися на громадянство через якийсь строк. Ви просто чогось порівняли строки польського ПМЖ з громадянством Канади
-
Друзі, нагадую що ми проводимо опитування учасників каналу. Ті хто ще не відповів, зробіть це, будь ласка. Дякуємо!
-
Понятие "антибиотикорезистентность" сложно объяснить почему-то широким массам, как и почёму самолечением опасно для здоровья в целом
-
Почему нельзя массово жрать антибиотики 5го поколения "от простуды" не понимают только в бывшем СНГ я заметил ( в основном)
-
Лекарства покупать без назначения врача всегда минус за плюс это считают только "совки"
-
Провинциальные Номинации дают заморозку сразу
-
Если цель - остаться в Канаде, я бы не переживал Податься на пр успеешь, а там мб успеешь дойти до этапа где твой статус заморозится и вп без проблем сможешь получить Либо сам/через работодателя на новое вп подаешься
-
Можешь не получать, мы разрешаем
-
А, т.е. через 3 года новый вп можно и не получить?)))
-
Податься на продление через 1.5года?) Я вот щас как раз заполняю заявку на овп себе)
-
Никак, оффер только легче будет найти