(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Подякував!
-
Потрібно особисто здати відбитки пальців і зробити фото у візовому центрі
-
Народ, привіт. Маю таке питання: чи можливо податися на CUAET, знаходячись на території України? Я знаю, що треба відвозити біометрію в найближче посольство, але так як посольство Канади в Україні тимчасово закрилося - я не маю змоги передати біометрію закордон, так як не маю права виїзду. Це треба робити особисто, чи можна передати через когось? Дякую!
-
Дякую за відповідь👍 я правильно зрозумів, що моя доля за страховку на одну людину складатиме $20 тис?
-
Усім хто: - збирається їхати, - чи скоро приїзджає, - чи вже приїхав, але не розумієте: - які кроки далі, - що куди і як, - і читати canada.ca вам важко чи нема часу, то дуже рекомендую ось цю програму: apps.apple.com/ca/app/canpr/id1447024170 . В ній описані основні кроки, що треба робити після приїзду і усілякі поради з точки зору канадської бюрократії і іншого буремного життя. Для тих хто планує отримувати резиденство: Калькулятор балів express entry www.cic.gc.ca/english/immigrate/skilled/crs-tool.asp Приклад розрахунку t.me/uaitincanada/81674